Повезане вести

Је л' ти дрво направило дете Алекс проговорила о потенцијалној трудноћи, признала да ли би родила Цару бебу

Је л' ти дрво направило дете Алекс проговорила о потенцијалној трудноћи, признала да ли би родила Цару бебу

Ало 12.01.2023
Сукоб потенцијалних родитеља. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић наредно питање прочитао је Александри Николић. - Шта ћеш ако си трудна са Царем? - гласило је питање. - Не сматрам да могу тако… »
Ако сам у блату, не треба да се ваљам Александра погодила Цара где је најслабији: Сад тек разумем Далилу

Ако сам у блату, не треба да се ваљам Александра погодила Цара где је најслабији: Сад тек разумем Далилу

Ало 12.01.2023
Пљуште провокације. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић прочитао је наредно питање које је било за Филипа Цара. - Да ли ипак више волиш Алекс јер нећеш с*кс поред ње као што си пред Далилом или… »
Брине о мени као никад нико Звездан рекао све о Анђелином безобразлуку и да ли је био на ивици раскида са њом, она се покајала…

Брине о мени као никад нико Звездан рекао све о Анђелином безобразлуку и да ли је био на ивици раскида са њом, она се покајала…

Ало 12.01.2023
Покушавас да јој укаже на све грешке. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић наредно питање прочитао је Звездану Славнићу. - Да ли си у недељу покушао да раскинеш са Анђелом? - гласило је питање. -… »
Миљана му је највећа мотивација Кулићева открила како напредује Золино учење тестова саобраћајне школе, он рекао ово

Миљана му је највећа мотивација Кулићева открила како напредује Золино учење тестова саобраћајне школе, он рекао ово

Ало 12.01.2023
Није им лоше кренуло. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић прочитао је наредно питање које је било за Миљану Кулић. - Како напредује ученик (Зола) - гласило је питање. ундефинед - Болестан је, али… »

Вести дана »