Povezane vesti
"Najsrećnija bih bila da se Ivan i miljana pomire" Preokret u Zadruzi, Marija okrenula leđa Bebici: Ovo je najbolje za Željka!…
Alo 12.01.2023
Ne mogu da se slože oko odgajanja deteta. Marija Kulić i Ivan Marinković nasatvili su da se raspravljaju oko njegovog nezanja o sinu Željku. -Mislim da se nije sprdao nego da nije naučio tačan datum i najlakše mu je bilo da kaže to. Niko se ne bi sprdao… »
"Neka se sprda sa lenom, sa mojim detetom neće" Miljana kivna na Ivana, pomenula Gocu Tržan, pa pomenula Jelenu: Ona je…
Alo 12.01.2023
Ne može da mu oprosti. Miljana Kulić nastavila je da besni zbog Ivana Marinkovića, a Marija Kulić i Lazar Čolić Zola pokušavali su da je urazume. -Ja garantujem da on nije znao kad je datum rođenja. Željko kad ga vidi kao da ga nije videla - pričala je… »
Vesti dana »

Doneta presuda za naknadu štete porodici jednog od nastradalih u padu nadstrešnice
NoviSad.com pre 2 satajoš 28 povezanih

Evropska unija usvojila 18. paket sankcija Rusiji, Slovačka povukla veto, najava 19. paketa
Naslovi.ai pre 2 satajoš 76 povezanih

"Ljudi, Gansi, to je rok spektakl, to je ludilo" Guns N' Roses na Ušću: Desetine hiljada spremno za nastup čuvenog benda
Euronews pre 51 minutajoš 26 povezanih

Vlada Srbije odredila nove maksimalne cene goriva Evo za koliko ćemo sada sipati i do kada odluka važi
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Povlačenje Rusije iz sporazuma sa nemačkom Vladom o vojno-tehničkoj saradnji.
RTV pre 32 minutajoš 30 povezanih