Povezane vesti
Četiri albanca tukla devojku na ulici Onda je naišao bivši UFC borac i napravio im pakao od života (video)
Večernje novosti 12.01.2023
BELORUSKI MMA borac Andrej Arlovski objavio je u video-snimku kako je došlo do tuče sa četiri nasilnika koji su zlostavljali bespomoćnu devojku u Londonu. Printskrin/Jutjub/Ušataika Nekadašnji šampion teške kategorije UFC se zatekao na licu mesta… »
Albanci tukli devojku: UFC borac ih nokautirao!
Hot sport 12.01.2023
Beloruski borac pretukao Albance koji su zlostavljali devojku na ulici Andrej Arlovski, bivši UFC šampion teške kategorije, prepričao je kako je došlo do ovog nemilog događaja. – S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili… »
Nasilnici nadrljali Albanci tukli devojku, a onda se pojavi poznati MMA borac i naučio ih pameti
Alo 12.01.2023
Beloruski MMA borac Andrej Arlovski morao je da nauči pameti nasilnike. - S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za… »
Vesti dana »
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta (UŽIVO)
Novi magazin pre 6 minutajoš 19 povezanih
Šta se ovo dogodilo: Nezapamćeni haos u svlačionici Denvera nakon pobede nad Lejkersima
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu
Danas pre 29 minutajoš 11 povezanih