Povezane vesti
Ukrajinski ministar odbrane: Ukrajina je de fakto članica NATO-a
Politika 13.01.2023
Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov izjavio je da je Ukrajina postala de fakto članica NATO alijanse dok zapadne države, koje su ranije bile zabrinute da će njihovo slanje vojne pomoći Rusija videti kao eskalaciju, menjaju svoj „pristup… »
Rusija i Ukrajina: „Mi smo de fakto članica NATO alijanse", kaže ukrajinski ministar odbrane
BBC News 13.01.2023
Izjava Alekseja Reznjikova mogla bi da isprovocira Rusiju, koja nastoji da rat predstavi kao borbu protiv Zapada. Ukrajina je de fakto članica NATO alijanse, kaže ukrajinski ministar odbrane Aleksej Reznjikov, a zapadne zemlje, koje su nekada brinule da… »
Rusija i Ukrajina: „Mi smo de fakto članica NATO alijanse“, kaže ukrajinski ministar odbrane
Danas 13.01.2023
Ukrajina je de fakto članica NATO alijanse, kaže ukrajinski ministar odbrane Aleksej Reznjikov, a zapadne zemlje, koje su nekada brinule da bi vojna pomoć Ukrajini dovela do eskalacije sa Rusijom, menjaju „način razmišljanja“. U intervjuu za BBC… »
Rusija i Ukrajina: „Mi smo de fakto članica NATO alijanse", kaže ukrajinski ministar odbrane
Radio 021 13.01.2023
Izjava Alekseja Reznjikova mogla bi da isprovocira Rusiju, koja nastoji da rat predstavi kao borbu protiv Zapada. BBC Aleksej Reznjikov je uveren da Rusija priprema ljudstvo i oružje za novi napad na jugu i istoku Ukrajina je de fakto članica NATO… »
Ukrajina: Mi smo de fakto članica NATO
Vesti online 13.01.2023
Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov izjavio je da je Ukrajina de fakto članica NATO. Reznikov je za BBC rekao da je siguran da će Ukrajina dobiti nove isporuke oružja od zapadnih zemalja, uključujući tenkove i borbene avione. – Ukrajina… »
Ministar odbrane: Ukrajina je de fakto postala članica NATO
N1 Info 13.01.2023
Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov izjavio je da je Ukrajina postala de fakto članica NATO alijanse dok zapadne države, koje su ranije bile zabrinute da će njihovo slanje vojne pomoći Rusija videti kao eskalaciju, menjaju svoj "pristup… »
Ministar odbrane Ukrajine: Mi smo de fakto član NATO-a
RTV 13.01.2023
KIJEV - Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov izjavio je da je Ukrajina de fakto članica NATO-a. Reznikov je za Bi-Bi-Si rekao da je siguran da ce Ukrajina dobiti nove isporuke oružja od zapadnih zemalja, uključujući tenkove i borbene avione… »
"Mi smo de fakto član: NATO-a" Ministar odbrane Ukrajine: Imamo oružje i znamo kako da ga koristimo
Blic 13.01.2023
Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov izjavio je da je Ukrajina de fakto članica NATO-a. Reznikov je za Bi-Bi-Si rekao da je siguran da ce Ukrajina dobiti nove isporuke oružja od zapadnih zemalja, uključujuci tenkove i borbene avione. - Ukrajina… »
Vesti dana »
Dačić: Zasedanje Generalne skupštine Interpola bez prijema Kosova na dnevnom redu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane