Povezane vesti
Car žestoko napao maju zbog Milice Uputio joj jezive pretnje, Marinkovićeva zanemela
Alo 13.01.2023
Car branio Milicu od Maje, pa joj žestoko odbrusio. Maja Marinković nije mogla da se zaustavi pa je konstantno peckala Filipa Cara za Milicu Veselinović. Printscreen - Mene vređaju tvoje klošarke - rekla je Maja. - Nemoj me lagati, prva si rekla i… »
Taj gargamel služi starletama kao šoferska služba Taki Marinković nije ostao dužan Miljanu Vračeviću na njegove reči…
Alo 13.01.2023
Taki nikad brutalniji. Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se i tom prilikom žestoko uzvratio udarac Miljanu Vračeviću koji ga je ponovo isprozivao u rijalitiju ''Zadruga''. Taki nije štedeo reči, pa je Miljana udario tamo gde ga… »
Vesti dana »
"Našli su ga za 20 minuta,: Nepovređenog!" Dačić se oglasio o nestanku dečaka na Novom Beogradu: Policija ga vratila ocu (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Studenti iz Beograda pešaka stigli u Sopot, a iz Niša u Aleksinac, sutra nastavljaju ka Kragujevcu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Pogledajte trenutak kada se sve zaljuljalo: Kamere zabeležile početak snažnog zemljotresa na ostrvu kod Šibenika
Blic pre 18 minutajoš 2 povezane