Povezane vesti

"Zaista smo ćeifili u ovoj zemlji": Novi ambasador Velike Britanije u Srbiji odlično poznaje region, ovde mu je rođena i…

"Zaista smo ćeifili u ovoj zemlji": Novi ambasador Velike Britanije u Srbiji odlično poznaje region, ovde mu je rođena i…

Blic 14.01.2023
Novi britanski ambasador u Srbiji Edvard Ferguson vraća se u region, i to nakon što je od 2014. do 2018. godine obavljao tu dužnost u susednoj Bosni i Hercegovini. Tokom svog tadašnjeg mandata predstavljao se kao diplomata koji želi da pomiri Srbe… »
Edvard Ferguson novi ambasador Britanije u Srbiji: "Oduševljen sam što se vraćam u region"

Edvard Ferguson novi ambasador Britanije u Srbiji: "Oduševljen sam što se vraćam u region"

Blic 13.01.2023
Novoimenovani ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson danas je, u poruci objavljenoj na Tviteru na srpskom jeziku, poručio da je oduševljen što se ovog leta vraća u region koji voli. "Velika mi je čast i oduševljen sam što se kao… »
Britanska vlada imenovala novog ambasadora za Srbiju

Britanska vlada imenovala novog ambasadora za Srbiju

Danas 13.01.2023
Britanska vlada imenovala je danas novog ambasadora za Srbiju Edvarda Fergusona (Edward Ferguson) koji će preuzeti dužnost u toku jula meseca 2023. godine. Edvard Ferguson na mestu ambasadora u Srbiji naslediće Šan Makleod, navodi se u saopštenju… »

Vesti dana »