Povezane vesti
"Zaista smo ćeifili u ovoj zemlji": Novi ambasador Velike Britanije u Srbiji odlično poznaje region, ovde mu je rođena i…
Blic 14.01.2023
Novi britanski ambasador u Srbiji Edvard Ferguson vraća se u region, i to nakon što je od 2014. do 2018. godine obavljao tu dužnost u susednoj Bosni i Hercegovini. Tokom svog tadašnjeg mandata predstavljao se kao diplomata koji želi da pomiri Srbe… »
Edvard Ferguson novi ambasador Britanije u Srbiji: "Oduševljen sam što se vraćam u region"
Blic 13.01.2023
Novoimenovani ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson danas je, u poruci objavljenoj na Tviteru na srpskom jeziku, poručio da je oduševljen što se ovog leta vraća u region koji voli. "Velika mi je čast i oduševljen sam što se kao… »
Britanska vlada imenovala novog ambasadora za Srbiju
Danas 13.01.2023
Britanska vlada imenovala je danas novog ambasadora za Srbiju Edvarda Fergusona (Edward Ferguson) koji će preuzeti dužnost u toku jula meseca 2023. godine. Edvard Ferguson na mestu ambasadora u Srbiji naslediće Šan Makleod, navodi se u saopštenju… »
Vesti dana »
Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj se izvinila Vučeviću zbog „politizacije učenika“, najavila disciplinske postupke
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Lajčak: Odgovorni za sabotiranje infrastrukture moraju biti pozvani na odgovornost
RTV pre 24 minutajoš 82 povezane
U glavnom gradu Vojvodine oblačno i hladno, na planinama sneg
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 13 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih