Повезане вести

Је ' си села? Маја се није смирирла док није открила шта је Цар причао са Аном и Анитом

Је ' си села? Маја се није смирирла док није открила шта је Цар причао са Аном и Анитом

Ало 14.01.2023
Намирисала невољу. Филип Цар уживао је у друштву Ане Спасојевић и Аните Станојловић, што је приметича Маја Маринковић, након чега је пошла у извидницу. - Шта је било овде? - рекла је Маја. ундефинед - Ништа, пили смо пиће… »
Љуби Мају, гледа Алекс Цар више ни сам не зна шта жели, грли Маринковићеву, а мисли на Николићеву

Љуби Мају, гледа Алекс Цар више ни сам не зна шта жели, грли Маринковићеву, а мисли на Николићеву

Ало 14.01.2023
Бори се са собом. Филип Цар је све време гледао Александру Николић која је плакала због њега и Маје Маринковић. Наиме, док се љубио са Мајом, Цар је погледом тражио Алекс и пратио сваки њен покрет. - Ајде ево љубим те иди… »
Изгледаш ко аватар Цар покушао да понизи Мају, Маринковићева му није остала дужна

Изгледаш ко аватар Цар покушао да понизи Мају, Маринковићева му није остала дужна

Ало 14.01.2023
Сматра да нема конкуренцију. Филип Цар покушао је да понизи Мају Маринковић, али то није утицало на њеног самопоуздање, те је себе упоредила са највећом звездом естрадне сцене, Светланом Цецом Ражнатовић. - Изгледаш ко аватар -… »
Рони сузе док их гледа Алекс не може да се смири док Цар љуби Мају

Рони сузе док их гледа Алекс не може да се смири док Цар љуби Мају

Ало 14.01.2023
Није јој лако. Док је гледала како Филип Цар и Маја Маринковић размењују нежности, Александра Николић је све време плакала јер не може да верује шта ју је снашло. - Шта је мени ово требало - упитала се Алекса. ундефинед - Мораш… »
Сетила се цице? Маја грли Цара којег је погодила песма у срце, а мисли на њега?

Сетила се цице? Маја грли Цара којег је погодила песма у срце, а мисли на њега?

Ало 14.01.2023
Не може без њега. Трубачи су све време увесељавали задругаре, а у једном моменту су засвирали чувену песму Гоце Лазаревић - Видовдан. Филип Цар је био у кухињи са Мајом Маринковић и све време певао чувену песму. ундефинед Маја… »

Вести дана »