Povezane vesti

Je ' si sela? Maja se nije smirirla dok nije otkrila šta je Car pričao sa Anom i Anitom

Je ' si sela? Maja se nije smirirla dok nije otkrila šta je Car pričao sa Anom i Anitom

Alo 14.01.2023
Namirisala nevolju. Filip Car uživao je u društvu Ane Spasojević i Anite Stanojlović, što je primetiča Maja Marinković, nakon čega je pošla u izvidnicu. - Šta je bilo ovde? - rekla je Maja. undefined - Ništa, pili smo piće, zezali se. Anita mi… »
Roni suze dok ih gleda Aleks ne može da se smiri dok Car ljubi Maju

Roni suze dok ih gleda Aleks ne može da se smiri dok Car ljubi Maju

Alo 14.01.2023
Nije joj lako. Dok je gledala kako Filip Car i Maja Marinković razmenjuju nežnosti, Aleksandra Nikolić je sve vreme plakala jer ne može da veruje šta ju je snašlo. - Šta je meni ovo trebalo - upitala se Aleksa. undefined - Moraš da se uzdigneš… »
Izgledaš ko avatar Car pokušao da ponizi Maju, Marinkovićeva mu nije ostala dužna

Izgledaš ko avatar Car pokušao da ponizi Maju, Marinkovićeva mu nije ostala dužna

Alo 14.01.2023
Smatra da nema konkurenciju. Filip Car pokušao je da ponizi Maju Marinković, ali to nije uticalo na njenog samopouzdanje, te je sebe uporedila sa najvećom zvezdom estradne scene, Svetlanom Cecom Ražnatović. - Izgledaš ko avatar - rekao je Car… »
Ljubi Maju, gleda Aleks Car više ni sam ne zna šta želi, grli Marinkovićevu, a misli na Nikolićevu

Ljubi Maju, gleda Aleks Car više ni sam ne zna šta želi, grli Marinkovićevu, a misli na Nikolićevu

Alo 14.01.2023
Bori se sa sobom. Filip Car je sve vreme gledao Aleksandru Nikolić koja je plakala zbog njega i Maje Marinković. Naime, dok se ljubio sa Majom, Car je pogledom tražio Aleks i pratio svaki njen pokret. - Ajde evo ljubim te idi malo prošetqaj, idi vidi… »
Setila se cice? Maja grli Cara kojeg je pogodila pesma u srce, a misli na njega?

Setila se cice? Maja grli Cara kojeg je pogodila pesma u srce, a misli na njega?

Alo 14.01.2023
Ne može bez njega. Trubači su sve vreme uveseljavali zadrugare, a u jednom momentu su zasvirali čuvenu pesmu Goce Lazarević - Vidovdan. Filip Car je bio u kuhinji sa Majom Marinković i sve vreme pevao čuvenu pesmu. undefined Maja je grlila Cara, i… »

Vesti dana »