Povezane vesti
Teška životna priča čuvenog fudbalera - imao sam 5 evra u džepu! Ispovest Portugalca: "Ostao sam tada sa dva izbora"
Mondo 15.01.2023
Pepe je imao težak početak karijere... Pepe je imao težak početak karijere... Pepe (39) je jedan od boljih defanzivaca u prethodnih 20 godina, ali je i on kao i mnogi imao težak početak karijere. Rođen je u malom mestu u Brazilu po imenu Maseio i sa samo… »
"Imao sam pet evra u džepu": Filmska životna priča zvezde Portugalije tera suze na oči
Večernje novosti 15.01.2023
LEGENDARNI portugalski fudbaler i jedan od najboljih defanzivaca sveta, Pepe, imao je težak početak karijere. Sada je medijima podelio svoju priču. FOTO: EPA epe je odrastao u brazilskom gradiću Maseio, a sa 18 godina preselio se u Portugaliju. Potpisao… »
Vesti dana »
Tužilac Stefanović: Ispituje se odgovornost uprave Filozofskog fakulteta; Pripadnici UKP ušli u zgradu
Insajder pre 1 satjoš 82 povezane
"Platićete visoku cenu za napade", Izrael Kac preti Iranu, hoteli sa američkim trupama postaju meta Teherana! Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok
Kurir pre 13 minutajoš 80 povezanih
Vozila slupana, ljudi povređeni: Pogledajte fotografije snažnog nevremena koje se sručilo na Zagreb
Večernje novosti pre 23 minutajoš 30 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 43 povezane
BLOG UŽIVO Rat ulazi u 28. dan: Tramp odložio ultimatum Iranu, Teheran tvrdi - pregovora nema
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih