Povezane vesti
Teška životna priča čuvenog fudbalera - imao sam 5 evra u džepu! Ispovest Portugalca: "Ostao sam tada sa dva izbora"
Mondo 15.01.2023
Pepe je imao težak početak karijere... Pepe je imao težak početak karijere... Pepe (39) je jedan od boljih defanzivaca u prethodnih 20 godina, ali je i on kao i mnogi imao težak početak karijere. Rođen je u malom mestu u Brazilu po imenu Maseio i… »
"Imao sam pet evra u džepu": Filmska životna priča zvezde Portugalije tera suze na oči
Večernje novosti 15.01.2023
LEGENDARNI portugalski fudbaler i jedan od najboljih defanzivaca sveta, Pepe, imao je težak početak karijere. Sada je medijima podelio svoju priču. FOTO: EPA epe je odrastao u brazilskom gradiću Maseio, a sa 18 godina preselio se u Portugaliju… »
Vesti dana »
Studenti predali "hiljadu pisama" tužiteljki Dolovac, ona ih pozvala na sastanak
RTV pre 23 minutajoš 28 povezanih
Srušio se putnički avion u Kazahstanu, od 67 ljudi, najmanje 30 preživelo
Danas pre 1 satjoš 60 povezanih
Naprednjak Bakarec u Skupštini Beograda: Zaštitićemo našu decu od nasrtaja albanskih, hrvatskih i islamskih ekstremista
Danas pre 40 minutajoš 25 povezanih
Dignuti NATO avioni na božićno jutro zbog rusa! Moskva pokrenula masovni raketni napad na gradove širom Ukrajine, poleteli strateški bombarderi (video)
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
"Očekuje se i više od 15 centimetara snega": Upozorenje RHMZ na jake snežne padavine i nanose u planinskim predelima
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih