Povezane vesti
Tukao me je kao nikoga, razbio mi je reket o glavu: Jeziva ispovest učesnice Zadruge - otac dizao nož na nju!
Mondo 16.01.2023
Zadrugarka Ana Spasojević ispričala je kakvo detinjstvo je imala i kako ju je otac maltretirao i zlostavljao, a poverila se pred kamerama. Zadrugarka Ana Spasojević ispričala je kakvo detinjstvo je imala i kako ju je otac maltretirao i zlostavljao, a… »
Ana Spasojević otkrila stravičnu istinu o ocu Jezivo šta joj je sve radio "Tata me je tukao zbog tenisa"
Alo 16.01.2023
Ana Spasojević otkrila traumu iz detinjstva. Ana Spasojević otkrila je Mariji Kulić i zadrugarima kakvo je detinjstvo imala kraj oca koji ju je maltretirao zbog tenisa: - Ja nemam kontakt sa njim dugo, on je maltretirao moju majku i mene. Ja nikada nisam… »
Vesti dana »

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Portugalski parlament usvojio predlog zakona o zabrani nošenja vela preko lica: Predviđena novčana kazna od 200 do 4.000 evra
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

U nesreći kod Sremske Mitrovice dve osobe poginule, jedna preminula u bolnici, 39 povređenih zadržano na lečenju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Republika srpska odlučila: Ana Trišić Babić biće predložena za v. d. predsednice RS
Kurir pre 35 minutajoš 3 povezane