Povezane vesti
Tukao me je kao nikoga, razbio mi je reket o glavu: Jeziva ispovest učesnice Zadruge - otac dizao nož na nju!
Mondo 16.01.2023
Zadrugarka Ana Spasojević ispričala je kakvo detinjstvo je imala i kako ju je otac maltretirao i zlostavljao, a poverila se pred kamerama. Zadrugarka Ana Spasojević ispričala je kakvo detinjstvo je imala i kako ju je otac maltretirao i zlostavljao, a… »
Ana Spasojević otkrila stravičnu istinu o ocu Jezivo šta joj je sve radio "Tata me je tukao zbog tenisa"
Alo 16.01.2023
Ana Spasojević otkrila traumu iz detinjstva. Ana Spasojević otkrila je Mariji Kulić i zadrugarima kakvo je detinjstvo imala kraj oca koji ju je maltretirao zbog tenisa: - Ja nemam kontakt sa njim dugo, on je maltretirao moju majku i mene. Ja nikada… »
Vesti dana »

Angelinu Topić milimetri delili od zlata: Pogledajte detalj zbog kog je ostala bez medalje
Mondo pre 42 minutajoš 10 povezanih

U Novom Sadu i Vrbasu Dan žalosti Zastave na pola koplja povodom smrti Vukašina Crnčevića
Dnevnik pre 1 satjoš 6 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 24 minutajoš 2 povezane

MUP: Određeno zadržavanje do 12 sati za dva muškarca iz Sremske Mitrovice
Danas pre 8 satijoš 4 povezane