Повезане вести

"Маријана, шта побогу уради са лицем!?" Многи нису препознали најлепшу Српкињу у тенису, променила лични опис (фото)

"Маријана, шта побогу уради са лицем!?" Многи нису препознали најлепшу Српкињу у тенису, променила лични опис (фото)

Мондо 18.01.2023
Маријана Вељовић је била у центру пажње на мечу Рафаела Надала, али је многи нису препознали због корекција на лицу. Маријана Вељовић је била у центру пажње на мечу Рафаела Надала, али је многи нису препознали због корекција… »
Надал: Психички сам уништен после нове повреде

Надал: Психички сам уништен после нове повреде

Бета 18.01.2023
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да је "психички уништен" страхујући од новог дугог одсуства после повреде коју је задобио током данашњег пораза против Американца Мекензија Мекдоналда у другом колу Аустралијан опена на коме… »
Аустралијан опен 2023: Рафаел Надал испао у другом колу, мучила га повреда

Аустралијан опен 2023: Рафаел Надал испао у другом колу, мучила га повреда

Јужне вести 18.01.2023
Гетти Имагес Рафаел Надал после ударца рекетом у леви кук Рафаел Надал неће моћи да одбрани титулу на Аустралијан опену јер га је у другом колу победио Американац Макензи Мекдоналд. Шпанац, који има 36 година, жалио се на повреду… »
Данка испала после наставка, Векић искористила 5. меч-лопту

Данка испала после наставка, Векић искористила 5. меч-лопту

Спорт клуб 18.01.2023
Подели : У среду се играју мечеви првог кола женског сингла на Аустралијан опену, а будући да је престала киша, приоритет је завршавање дуела који су у уторак прекинути. У наставцима мечева тенисерке из региона биле су половичне… »
Надал ово не памти: Чека га озбиљни пад на АТП листи, Рафа ово није доживео од 2005. године!

Надал ово не памти: Чека га озбиљни пад на АТП листи, Рафа ово није доживео од 2005. године!

Вечерње новости 18.01.2023
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал елиминисан је у другом колу Аустралијан опена. Он је у Мелбурну пре годину дана освојио титулу, а сада је поражен од Макензија Мекдоналда 3:0 у сетовима. Тањуг/Ап Надал је прошле године као шампион… »
„Време креће када ја кажем“: Маријана одбрусила безобразном Надалу после друге свађе

„Време креће када ја кажем“: Маријана одбрусила безобразном Надалу после друге свађе

Нова 18.01.2023
Није могао да поднесе да губи. Рафаел Надал је доживео тежак пораз у другом колу Аустралијан опена јер је од њега био бољи Американац Мекензи Мекдоналд резултатом 6:4, 6:4, 7:5. Шпанац је крајем другог сета доживео повреду кука… »
Српкиња на удару Рафаела Надала: Шпанац у расправи са Маријаном Вељовић!

Српкиња на удару Рафаела Надала: Шпанац у расправи са Маријаном Вељовић!

Хот спорт 18.01.2023
‘Са тобом је увек исто! Не могу да га узимам сваки пут!’ Највеће изненађење на првом гренд слему у години виђено је већ у другом колу! Праву сензацију на Аустралијан опену режирао је Мекензи Мекдоналд. Американац, 65. играч на… »
Надал након пораза: "Размишљао сам о предаји"

Надал након пораза: "Размишљао сам о предаји"

Спортске.нет 18.01.2023
Трећи дан такмичења на Аустралијан опену обележила је сензација, пошто је је испао Рафаел Надал, бранилац титуле у мушкој конкуренцији. Њега је са 3:0 у сетовима победио Американац Мекензи Мекдоналд. Шпански тенисер се током… »
Надал: Размишљао да предам, али решио сам да дам све

Надал: Размишљао да предам, али решио сам да дам све

Спорт клуб 18.01.2023
Подели : Шпанац Рафаел Надал у другом колу завршио је учешће на Аустралијан опену, упркос чињеници да је био актуелни шампион и први носилац, а после пораза од Американца Макензија Макдоналда у три сета био је разочаран… »
Надал забринуо навијаче због поведе: Не могу да кажем да сам ментално уништен, али…

Надал забринуо навијаче због поведе: Не могу да кажем да сам ментално уништен, али…

Нова 18.01.2023
Није му лако. Рафаел Надал остао је без титуле у Аустралији, након што га је у другом колу елиминисао Американац Мекени Мекдоналд резултатом 6:4, 6:4, 7:5. Шпанац се повредио крајем другог сета и до краја меча се практично… »
ФОТО Надалова супруга плакала као киша у ложи: Видела кроз какав пакао пролази Рафа

ФОТО Надалова супруга плакала као киша у ложи: Видела кроз какав пакао пролази Рафа

Нова 18.01.2023
Није могла да заустави сузе. Невероватне сцене смо видели у другом колу Аустралијан опена. Мекензи Мекдоналд је имао предност од два нула у сетовима, када је Рафаел Надал затражио медицинску помоћ. Док се њему указивала помоћ… »
Имао сам велике амбиције, потпуно сам уништен: Надал тешко поднео елиминацију са Аустралијан Опена

Имао сам велике амбиције, потпуно сам уништен: Надал тешко поднео елиминацију са Аустралијан Опена

Еуроневс 18.01.2023
Очекивао је Рафаел Надал да ће у Мелбурну успети да одбрани титулу на Аустралијан Опену освојену прошле године, али је учешће завршио већ у другом колу поразом од 65. играча света Мекензија Мекдоналда. Шпански тенисер је у већем… »
Рафа чучнуо и спустио рекет на терен, а његова супруга заплакала! Камере све ухватиле - о овој сцени сви причају (фото)

Рафа чучнуо и спустио рекет на терен, а његова супруга заплакала! Камере све ухватиле - о овој сцени сви причају (фото)

Мондо 18.01.2023
Ћиска, супруга Рафаела Надала почела је да плаче када се он повредио. Ћиска, супруга Рафаела Надала почела је да плаче када се он повредио. Рафаел Надал је испао са Аустралијан опена у другом колу, а његова супруга Ћиска плакала… »
Уморан сам, ментално уништен због свега! Надал отворио душу у Мелбурну: Ако ме опет чека дуга пауза, у овим годинама...

Уморан сам, ментално уништен због свега! Надал отворио душу у Мелбурну: Ако ме опет чека дуга пауза, у овим годинама...

Мондо 18.01.2023
Рафаел Надал разговарао је са новинарима после елиминације са Аустралијан опена. Рафаел Надал разговарао је са новинарима после елиминације са Аустралијан опена. Рафаел Надал (36) завршио је такмичење на Аустралијан опену. У… »

Вести дана »