Повезане вести

Курти: Договор Косова и Србије могућ за неколико мјесеци

Курти: Договор Косова и Србије могућ за неколико мјесеци

Ал Јазеера 18.01.2023
Премијер Косова каже како се договор Косова и Србије може постићи у року од неколико мјесеци, ако за то постоји воља двије стране и подршка међународних представника. Премијер Косова Албин Курти је изјавио како се договор Косова… »
Курти: Споразум са Београдом могућ за пар месеци, али за договор потребно двоје

Курти: Споразум са Београдом могућ за пар месеци, али за договор потребно двоје

Н1 Инфо 18.01.2023
Косовски премијер Аљбин Курти изјавио је да се споразум са Београдом може постићи за неколико месеци, али да Србија мора да се дистанцира од наслеђа Слободана Милошевића и од руског председника Владимира Путина. „Ја сам… »
Курти: Споразум са Београдом могућ за пар месеци, али за договор је потребно двоје

Курти: Споразум са Београдом могућ за пар месеци, али за договор је потребно двоје

Радио сто плус 18.01.2023
“Ја сам оптимиста да је споразум са Београдом могућ у року од неколико месеци, ако постоји воља да се постигне договор и подршка демократског запада – Европске уније, НАТО, САД и Велике Британије. Изразио сам своју вољу за то… »
Курти: Оптимиста сам да са Србијом може да се постигне договор за неколико месеци

Курти: Оптимиста сам да са Србијом може да се постигне договор за неколико месеци

Блиц 18.01.2023
Премијер привремених институција у Приштини Аљбин Курти изјавио је данас да је оптимиста да би договор Београда и Приштине могао да се постигне у року од неколико месеци, као и да приштинска страна има воље за то. Он је у… »
Курти: Оптимиста сам да са Београдом може да се постигне договор за неколико месеци

Курти: Оптимиста сам да са Београдом може да се постигне договор за неколико месеци

Еуроневс 18.01.2023
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је данас да је оптимиста да би договор Београда и Приштине могао да се постигне у року од неколико месеци, као и да приштинска страна има воље за то. Он је у интервјуу за швајцарски "Блик"… »
Спахиу: Ако Београд и Приштина не постигну коначан споразум до марта, може доћи до рата

Спахиу: Ако Београд и Приштина не постигну коначан споразум до марта, може доћи до рата

Вести онлине 18.01.2023
Аналитичар Неџмедин Спахиу је упозорио да, уколико Београд и Приштина не постигну коначан споразум пре марта, постоји опасност од рата. Спахиу је рекао да овај рат може да избије јер обе стране желе да покажу доминацију над… »

Вести дана »