Povezane vesti
Tragedija na Karaburmi: Novorođenče doneto mrtvo u dečiju bolnicu doktori odmah pozvali policiju
Kurir 19.01.2023
Beba stara oko osam meseci doneta je prema nezvaničnim informacijama bez znakova života u Dečiju bolnicu "Olga Dedijer" na Karaburmi. Drama se navodno odigrala sinoć oko 20.40 sati. - Bebu su u dečijim kolicima doneli roditelji. Koliko sam mogao da… »
Užas na Karaburmi - beba doneta mrtva u bolnicu! Doktori odmah pozvali policiju
Mondo 19.01.2023
Jedno novorođenče je doneto mrtvo u bolnicu na Karaburmi. Jedno novorođenče je doneto mrtvo u bolnicu na Karaburmi. Beba stara oko osam meseci doneta je prema nezvaničnim informacijama bez znakova života u Dečiju bolnicu "Olga Dedijer" na… »
Tragedija na Karaburmi: Preminula beba - bila je vesela, a onda je zapspala i više se nije probudila
Večernje novosti 19.01.2023
SINOĆ oko 20.40 sati u "Dečju bolnicu dr Olga Dedijer" na Karaburmi doneta je beba koja nije davala znake života. Foto: Shutterstock/Ilustracija - Bebu su u dečijim kolicima doneli roditelji. Koliko sam mogao da razumem oni su rekli da je dete… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 7 minutajoš 176 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 1 satjoš 162 povezane
Doktorka Turkulov: Troje povređenih životno ugroženi; Građani Novog Sada se okupili u blizini mesta nesreće
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih