Povezane vesti

"Ti si zauzet čovek" Aleks i Zvezdan na korak do poljupca, Nikolićeva popušta: Moraš da rešiš neke stvari

"Ti si zauzet čovek" Aleks i Zvezdan na korak do poljupca, Nikolićeva popušta: Moraš da rešiš neke stvari

Alo 21.01.2023
Nakon što se sklonio od nje i legao u krevet, nije mogao da legne miran, te je ponovo seo pored nje. Posle nekoliko trenutaka, Zvezdan je ponovo pokušao da je poljubi, što je Aleks po treći put odbila. -Nemoj to da radiš, poslušaj me...Ti moraš da… »
"Kako sam ostavio anu, tako ću i ovu" Zvezdan odlučio da raskine sa Anđelom, Aleks popustila pa priznala emocije

"Kako sam ostavio anu, tako ću i ovu" Zvezdan odlučio da raskine sa Anđelom, Aleks popustila pa priznala emocije

Alo 21.01.2023
Priznali emocije. Zvezdan Slavnić otišao je u svoj krevet onog trenutka kada ga je Aleks Nikolić odbila, te su tom prilikom ušli u kratak sukob. -Evo sviđaš mi se i šta ćemo sada - rekla je Aleks. -Uvau. Ne mogu sada da kažem ono što mislim i… »
Skandal Zvezdan pokušao da poljubi Aleksandru, pa joj poručio: Znam da to želiš!

Skandal Zvezdan pokušao da poljubi Aleksandru, pa joj poručio: Znam da to želiš!

Alo 21.01.2023
Zvezdan je najavio raskid sa Anđelom, a Aleks je pokušala da ga odgovori od te ideje. Zvezdan Slavnić pokušao je da poljubi Aleksandru Nikolić. ali mu plan nije pošao za rukom. -Stvarno misliš da me sada poštuješ? - upitao je Zvezdan. -Šta sam… »
Otišli korak dalje Zvezdan i Aleks spojili krevete, Slavnić najavio raskid sa Anđelom: Rešiću to!

Otišli korak dalje Zvezdan i Aleks spojili krevete, Slavnić najavio raskid sa Anđelom: Rešiću to!

Alo 21.01.2023
Nakon što je prevario suprugu posle 15 godina zajedničkog života, zadrugar je odlučio da ostavi i ljubavnicu. Zvezdan Slavić odlučio je da ode korak dalje, te je spojio krevet sa Aleksandrom Nikolić. -Tvoj odnos nije raščišćen - rekla je Aleks… »

Vesti dana »