Повезане вести
"Како сам оставио ану, тако ћу и ову" Звездан одлучио да раскине са Анђелом, Алекс попустила па признала емоције
Ало 21.01.2023
Признали емоције. Звездан Славнић отишао је у свој кревет оног тренутка када га је Алекс Николић одбила, те су том приликом ушли у кратак сукоб. -Ево свиђаш ми се и шта ћемо сада - рекла је Алекс. -Увау. Не могу сада да кажем оно… »
"Ти си заузет човек" Алекс и Звездан на корак до пољупца, Николићева попушта: Мораш да решиш неке ствари
Ало 21.01.2023
Након што се склонио од ње и легао у кревет, није могао да легне миран, те је поново сео поред ње. После неколико тренутака, Звездан је поново покушао да је пољуби, што је Алекс по трећи пут одбила. -Немој то да радиш… »
Отишли корак даље Звездан и Алекс спојили кревете, Славнић најавио раскид са Анђелом: Решићу то!
Ало 21.01.2023
Након што је преварио супругу после 15 година заједничког живота, задругар је одлучио да остави и љубавницу. Звездан Славић одлучио је да оде корак даље, те је спојио кревет са Александром Николић. -Твој однос није рашчишћен -… »
Скандал Звездан покушао да пољуби Александру, па јој поручио: Знам да то желиш!
Ало 21.01.2023
Звездан је најавио раскид са Анђелом, а Алекс је покушала да га одговори од те идеје. Звездан Славнић покушао је да пољуби Александру Николић. али му план није пошао за руком. -Стварно мислиш да ме сада поштујеш? - упитао је… »
Вести дана »
Ујутру мраз, током дана пораст температуре уз повремену облачност
Шабачке новости пре 1 сатјош 17 повезаних
Од данас до 25. фебруара измене аутобуских линија 74, 75, 708 и 72Н
Данас пре 43 минутајош 11 повезаних
Пењароја пред Макаби: „Напредујемо – чека нас велики изазов у Израелу“
Спутник пре 1 сатјош 13 повезаних
Илон Маск спојио две своје највеће фирме: СпацеКС и ксАИ постали највреднија компанија на свету
Радио 021 пре 1 сатјош 6 повезаних