Povezane vesti
"Kako sam ostavio anu, tako ću i ovu" Zvezdan odlučio da raskine sa Anđelom, Aleks popustila pa priznala emocije
Alo 21.01.2023
Priznali emocije. Zvezdan Slavnić otišao je u svoj krevet onog trenutka kada ga je Aleks Nikolić odbila, te su tom prilikom ušli u kratak sukob. -Evo sviđaš mi se i šta ćemo sada - rekla je Aleks. -Uvau. Ne mogu sada da kažem ono što mislim i ono što bih… »
"Ti si zauzet čovek" Aleks i Zvezdan na korak do poljupca, Nikolićeva popušta: Moraš da rešiš neke stvari
Alo 21.01.2023
Nakon što se sklonio od nje i legao u krevet, nije mogao da legne miran, te je ponovo seo pored nje. Posle nekoliko trenutaka, Zvezdan je ponovo pokušao da je poljubi, što je Aleks po treći put odbila. -Nemoj to da radiš, poslušaj me...Ti moraš da rešiš… »
Otišli korak dalje Zvezdan i Aleks spojili krevete, Slavnić najavio raskid sa Anđelom: Rešiću to!
Alo 21.01.2023
Nakon što je prevario suprugu posle 15 godina zajedničkog života, zadrugar je odlučio da ostavi i ljubavnicu. Zvezdan Slavić odlučio je da ode korak dalje, te je spojio krevet sa Aleksandrom Nikolić. -Tvoj odnos nije raščišćen - rekla je Aleks. -Srediću… »
Skandal Zvezdan pokušao da poljubi Aleksandru, pa joj poručio: Znam da to želiš!
Alo 21.01.2023
Zvezdan je najavio raskid sa Anđelom, a Aleks je pokušala da ga odgovori od te ideje. Zvezdan Slavnić pokušao je da poljubi Aleksandru Nikolić. ali mu plan nije pošao za rukom. -Stvarno misliš da me sada poštuješ? - upitao je Zvezdan. -Šta sam ja… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 14 minutajoš 50 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin koper planira eksploataciju rudnih tela i na ležištu brda Kraku Bugaresku kod Bora
Nedeljnik pre 2 satajoš 10 povezanih
Rasprava o Savetu REM-a: Međusobne optužbe i poređenje medijske scene u Srbiji sa "Podzemljem"
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane