Povezane vesti
Anđela i Zvezdan u akciji bez pokrivača Đuričićeva raširila noge i namestila se, Slavnić bez blama joj pokazao umeće…
Alo 22.01.2023
Zvezdan i Anđela se opustili, pa otpočeli vrele igrarije. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić opustili su se tokom ležanja na krevetu, te su otpočeli razmenjivanje nežnosti, ali bez porivača. Printscreen Slavnić se u jednom trenutku našao na… »
Filip nikad sramnije ponizio maju Nastao opšti rat, a onda on zaurlao na nju "Ti si moja kućna ku*vetina"
Alo 22.01.2023
Maja odbila Filipovu naredbu, istakla da nije čistačica. Filip Car zamerio je Maji Marinković jer ne želi da održava hijijenu prostora u kom borave. Ti ako ne želiš da ti mi sređuješ rehab, teraj se u pi*ku materinu - rekao je Car. Nisam ja tvoj… »
Anđela i Zvezdan ponovo u žestokoj akciji Ona zajecala od jačine Slavnić joj do kraja ispunio sve njene fetiše i doveo je…
Alo 22.01.2023
Zvezdan se trudio da zadovovolji svaku fantaziju svoje lepše polovine, te je leteo po krevetu, pokazavši da je u punoj snazi. Zvezdan Slavnić odlučio je da pribudi Anđelu Đuričić kako bi sebi dali oduška ispod pokrivača i krenuli sa ljubavni… »
"Ja NIKADA NEĆU skakati do plafona" Anđela ponovo demantovala samu sebe, nakon što je Zvezdan ostavio zbog njene drugarice…
Alo 22.01.2023
Sve je pogazila. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić legli su u krevet, te su se tom prilikom prepustili strastima. Nakon nekoliko trenutaka, usledila je i vrela akcija, od koje se tresao hotel. Njih dvoje su menjali poze, pa se na kraju Anđela popela… »
Vesti dana »
Akcija 'Zastani, Srbijo!' i 15 minuta tišine u znak sećanja na stradale u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 118 povezanih
Sneg će tek zavejati: Ove predele Srbije očekuje i više od 30 centimetara
Telegraf pre 9 satijoš 28 povezanih