Повезане вести

Филип никад срамније понизио мају Настао општи рат, а онда он заурлао на њу "Ти си моја кућна ку*ветина"

Филип никад срамније понизио мају Настао општи рат, а онда он заурлао на њу "Ти си моја кућна ку*ветина"

Ало 22.01.2023
Маја одбила Филипову наредбу, истакла да није чистачица. Филип Цар замерио је Маји Маринковић јер не жели да одржава хијијену простора у ком бораве. Ти ако не желиш да ти ми сређујеш рехаб, терај се у пи*ку материну - рекао је… »
Анђела и Звездан у акцији без покривача Ђуричићева раширила ноге и наместила се, Славнић без блама јој показао умеће! (видео)…

Анђела и Звездан у акцији без покривача Ђуричићева раширила ноге и наместила се, Славнић без блама јој показао умеће! (видео)…

Ало 22.01.2023
Звездан и Анђела се опустили, па отпочели вреле играрије. Звездан Славнић и Анђела Ђуричић опустили су се током лежања на кревету, те су отпочели размењивање нежности, али без поривача. Принтсцреен Славнић се у једном тренутку… »
"Ја НИКАДА НЕЋУ скакати до плафона" Анђела поново демантовала саму себе, након што је Звездан оставио због њене другарице она…

"Ја НИКАДА НЕЋУ скакати до плафона" Анђела поново демантовала саму себе, након што је Звездан оставио због њене другарице она…

Ало 22.01.2023
Све је погазила. Звездан Славнић и Анђела Ђуричић легли су у кревет, те су се том приликом препустили страстима. Након неколико тренутака, уследила је и врела акција, од које се тресао хотел. Њих двоје су мењали позе, па се на… »

Вести дана »