Povezane vesti
Filip nikad sramnije ponizio maju Nastao opšti rat, a onda on zaurlao na nju "Ti si moja kućna ku*vetina"
Alo 22.01.2023
Maja odbila Filipovu naredbu, istakla da nije čistačica. Filip Car zamerio je Maji Marinković jer ne želi da održava hijijenu prostora u kom borave. Ti ako ne želiš da ti mi sređuješ rehab, teraj se u pi*ku materinu - rekao je Car. Nisam ja tvoj kućna… »
Anđela i Zvezdan u akciji bez pokrivača Đuričićeva raširila noge i namestila se, Slavnić bez blama joj pokazao umeće! (video)…
Alo 22.01.2023
Zvezdan i Anđela se opustili, pa otpočeli vrele igrarije. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić opustili su se tokom ležanja na krevetu, te su otpočeli razmenjivanje nežnosti, ali bez porivača. Printscreen Slavnić se u jednom trenutku našao na Đuričićevoj, a… »
"Ja NIKADA NEĆU skakati do plafona" Anđela ponovo demantovala samu sebe, nakon što je Zvezdan ostavio zbog njene drugarice ona…
Alo 22.01.2023
Sve je pogazila. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić legli su u krevet, te su se tom prilikom prepustili strastima. Nakon nekoliko trenutaka, usledila je i vrela akcija, od koje se tresao hotel. Njih dvoje su menjali poze, pa se na kraju Anđela popela na… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage za pad nadsrešnice
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja na putevima Srbije - za tri dana otkriveno 626 vozača pod dejstvom alkohola
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Mediji 'nemaju pojma šta imam na umu sa Iranom', tvrdi Tramp
BBC News pre 48 minutajoš 167 povezanih

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 30 povezanih

Zdravko Ponoš: Dačić traljavo pokušao da zatvori aferu „zvučni top“, odgovorni za nabavku i upotrebu tog sredstva moraju da odgovaraju
Glas Šumadije pre 5 satijoš 9 povezanih