Povezane vesti
Zvezdan pomahnitao Slavnić se ne smiruje, Vračević vređao Necu na nacionalnoj osnovi zadrugari u strahu od njegovog terora
Alo 23.01.2023
Svi strepe zbog njegovog nasilničkog ponašanja. Zvezdan Slavnić ponovo je krenuo na Nenada Lazića Necu, a Anđela Đuričić je skočila da ga brani. Ne trebaš da skačeš nego da mi kažeš - rekao je Neca. -Prićiće će oni, nema problema otići će onim, nema… »
Haos u zadruzi Zvezdan podivljao, ne može da ga savlada obezbeđenje ponovo nasrnuo na necu
Alo 23.01.2023
Pokušava da zastraši cimere. Nenad Lazić Neca izrevoltirao je Zvezdana Slavnića svojim ponašanjem, te je nastao rat na nekoliko frontova. U sukob okršaj su se umešali Predrag Laziž Peca i Miljan Vračević. -Šta ja radim za male pare? Dođi, pi*ko jedna -… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju: Danas 35 stepeni, a večeras haos! Grad, oluje i naglo zahlađenje
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić i Dodik
Telegraf pre 9 minutajoš 3 povezane

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Radnički Kragujevac u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana