Povezane vesti
"Veće go*no od tebe nisam upoznao" Sanja i Marko u novom okršaju, pljušte uvrede, ona ga moli samo jedno
Alo 23.01.2023
Ne mogu da izdrže bez rasprava. Marko Stefanović ostavio je ponovo Sanju Grujić, jer ne može više da trpi njeno ponašanje. -Pomeriću krevete, završili smo kako ti nije jasno? Bezobrazna si i pokvarena. Skidaj one gluposti od slika, pokvarena si i zla… »
"Zavoleo sam ku*vetinu" Marko izvređao Sanju, pa usledio još jedna raskid
Alo 23.01.2023
Strasti se ne smiruju. Sanja Grujić i Marko Stefanović ponovo su se posvađali, a ovoga puta razlog je bila Žana Đorđević, sa kojom je Sanja uverena da Marko flertuje. - Znaš šta ću uraditi? Pomeriću se od ove Sanje - govorio je Marko Zoli. - Ja sam tebe… »
Vesti dana »

Spremite kišobrane, jesen donosi haos Objavljena precizna vremenska prognoza! Evo kada kreće smrzavanje
Alo pre 1 satjoš 59 povezanih

Nato odlučan da brani bezbednost Evrope Alijansa spremna za direktan sukob sa Moskvom
Alo pre 54 minutajoš 31 povezana

Haos u Milanu zbog Gaze: Šezdeset policajaca povređeno u sukobu sa demonstrantima na protestu podrške palestinskom narodu
Nova pre 29 minutajoš 17 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 4 satijoš 69 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i ko će je još priznati
BBC News pre 35 minutajoš 30 povezanih