Povezane vesti
Deca: Ima samo četiri godine, ume da čita, broji na mandarinskom i najmlađi je član Mense u Velikoj Britaniji
BBC News 24.01.2023
Tedi, iz engleskog gradića Portišhed, ume da broji do 100 na šest stranih jezika. Dečak, koji je kao dvogodišnjak sam naučio da čita, postao je najmlađi član Mense u Velikoj Britaniji. Četvorogodišnji Tedi iz engleskog gradića Portišhed u oblasti… »
Deca: Ima samo četiri godine, ume da čita, broji na mandarinskom i najmlađi je član Mense u Velikoj Britaniji
Južne vesti 24.01.2023
BBC Tedi je imao tri godine kada je postao član Mense Dečak, koji je kao dvogodišnjak sam naučio da čita, postao je najmlađi član Mense u Velikoj Britaniji. Četvorogodišnji Tedi iz engleskog gradića Portišhed u oblasti Somerset takođe ume da broji do 100… »
Vesti dana »
Putin hoće sastanak sa Zelenskim; Kijev: "Ako ste iskreni, onda smo i mi spremni"
B92 pre 10 minutajoš 50 povezanih
Ekološki ustanak o izbornim zakonima: Ključne preporuke ODIHR ostale su netaknute
Danas pre 2 satajoš 34 povezane
Narandžasti meteoalarm za više delova Srbije 12. maja 2026.
Serbian News Media pre 9 satijoš 47 povezanih
Filmska potera i hapšenje zbog iznude: Valjevcu pretio i tražio mu 56.000 evra, on mu dao koverat, a onda je "pao", evo kako se sve odigralo
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Hamad Međedović posle tri sata borbe i preokreta izborio osminu finala Mastersa u Rimu
Insajder pre 1 satjoš 43 povezane