Повезане вести

Толико п*рнића, а моје слике проблем Елму напали фанови због фотошопа, она им брутално одговорила а ево каква је бомба некад…

Толико п*рнића, а моје слике проблем Елму напали фанови због фотошопа, она им брутално одговорила а ево каква је бомба некад…

Курир 24.01.2023
Елма Синановић нашла се на мети јавности и удару пратилаца на свом Инстаграм профилу због фотошопа, али и естетских корекција које је радила. Певачица је признала да не зна још увек добро да користи фотошоп апликацију, али да се… »
Елму су прозивали због фотошопа: Певачица сада признала: Пробала сам сама да се улепшам, да ли имам рогове уживо?

Елму су прозивали због фотошопа: Певачица сада признала: Пробала сам сама да се улепшам, да ли имам рогове уживо?

Блиц 24.01.2023
Певачица Елма Синановић недавно се суочила са критикама због превише фотошопираних фотографија на Инстаграму. Она је сада признала да је пробала сама да се улепша у апликацији, али да јој то није пошло за руком. "Добро, јесте и у… »
Прозивали је због Фотошопа, па све признала - пробала сам! Елма проговорила о "улепшавању" - Погледајте имам ли рогове!

Прозивали је због Фотошопа, па све признала - пробала сам! Елма проговорила о "улепшавању" - Погледајте имам ли рогове!

Мондо 24.01.2023
Елма Синановић се нашла на мети критика због лошег коришћења Фотошопа, после чега је отворено признала да она то не зна да ради. Елма Синановић се нашла на мети критика због лошег коришћења Фотошопа, после чега је отворено… »

Вести дана »