Povezane vesti
Marko i Divna DNK su pravo iznenađenje za zadrugare, naročito za Cara i Janjuša "mislio sam da sanjam"
Alo 26.01.2023
Iznenadili zadrugare. Kada su stigli u Rajski vrt, Marko, Divna, Car i Janjuš su razgovarali sa Drvetom mudrosti. Naime, Drvo je zanimalo kako su Car i Janjuš reagovali kada su ih videli: PrintScreen YouTube/Zadruga Official -Je l znate vas dvojica onu… »
Ušli su U zadrugu i već imaju zadatke Marko i Divna Dnk moraju do Rajskog ostrva da posete baš njih
Alo 26.01.2023
Drvo mudrosti ima poseban zadatak za nove goste. Nakon što su ponovo došli u Rajski vrt, Drvo Mudrosti su se obratilo Janjušu, Caru, Marku i Divni DNK i dalo im jedan lep predlog: PrintScreen YouTube/Zadruga Official -Dragi moji, hteo sam da vam kažem da… »
Vesti dana »

Danas je Mala Gospojina: Praznik Presvete Bogorodice i običaji koji traju vekovima
Danas pre 15 minutajoš 12 povezanih

Od prohladnog jutra do letnjih vrućina Srbiju danas očekuju nagle vremenske promene
Dnevnik pre 25 minutajoš 10 povezanih

Strašan sudar kod Beogradskog sajma: Teže povređeno 5 mladih, vatrogasci morali da seku lim, hitno prevezeni na reanimaciju
Kurir pre 45 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Blumberg: EU razmatra da zatvori "Družbu" za Mađarsku i Slovačku; Zelenski s Trampom u UN
RTV pre 40 minutajoš 3 povezane

U izraelskim napadima na Gazu tokom noći najmanje 14 mrtvih, dok zapadne zemlje najavljuju priznavanje palestinske države
Danas pre 11 satijoš 3 povezane