Povezane vesti

Posle burne svađe sa majom Filip se bacio na milicu "Milka bićemo u ozbiljnoj kombinaciji"

Posle burne svađe sa majom Filip se bacio na milicu "Milka bićemo u ozbiljnoj kombinaciji"

Alo 27.01.2023
Malo bi htela, malo ne bi. Filip Car sve vreme je pokušavao da prespava sa Milicom Veselinović u rehabu. Međutim, zadrugarka nije želela da ode sa njim. PrintScreen YouTube/Zadruga Official -Ja ti Maja nisam - rekla je Milica. -Neki kombi lagani -… »
Filip našao zamenu za maju Milica jedva dočekala, samo je jedno plaši "šta ako ona dođe"

Filip našao zamenu za maju Milica jedva dočekala, samo je jedno plaši "šta ako ona dođe"

Alo 27.01.2023
Nova devojka. Filip Car je krenuo iz rehaba, te je tom prilikom došao do Milice Veselinović, koju je pozvao sa njim da spava u rehabu. -Šta, šta? Je l' spavaš u rehabu - pitao je Car. PrintScreen YouTube/Zadruga Official -Šta ako ona uđe - pitala… »
Poljubio milicu i doneo odluku Filip Car rešen da skloni Maju od sebe "od sada spavam kod tebe u krevetu"

Poljubio milicu i doneo odluku Filip Car rešen da skloni Maju od sebe "od sada spavam kod tebe u krevetu"

Alo 27.01.2023
Rešio da ode. Filip Car posvađao se sa Majom Marinković, a kako je sedela Milica Veselinović u pušionici, on joj se obratio. PrintScreen YouTube/Zadruga Official -Evo ja ti kažem da smo ti i ja u rehabu. Ja ti se kunem i obećavam, da za sve ovo… »
Pokušala ali nije uspela Posle burne svađe sa Filipom, Maja pozvala Janjuša u sobu "Dođi da vidiš kako mi je lepa gajba"

Pokušala ali nije uspela Posle burne svađe sa Filipom, Maja pozvala Janjuša u sobu "Dođi da vidiš kako mi je lepa gajba"

Alo 27.01.2023
Posle Cara hoće Janjuša. Maja Marinković krenula je da se seli u rehab nakon svađe sa FIlipom Carem, te je tom prilikom pozvala svog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša, da dođe da joj vidi novu kuću. PrintScreen YouTube/Zadruga Official… »

Vesti dana »