Повезане вести

"Са мном је завршио и његовом манипулацијом" Ана није штедела речи ни што се тиче Анђеле "она је све што Звездан не воли"…

"Са мном је завршио и његовом манипулацијом" Ана није штедела речи ни што се тиче Анђеле "она је све што Звездан не воли"…

Ало 28.01.2023
Ударила на њену женственост. Ана Ћурчић наставила је да разговара са задругарима у пушионици а њихова тема су и даље били Звездан Славнић и Анђела Ђуричић. -Замисли да остану у изолацији а жена дошла - рекла је Зорица. -Њему… »
"Направио сам грешку, погубио сам се" Звездан се правда Ани за неверство: Био сам луд, ти ме смири!

"Направио сам грешку, погубио сам се" Звездан се правда Ани за неверство: Био сам луд, ти ме смири!

Ало 28.01.2023
Не може да престане са хистеријом. Звездан Славнић није могао да се суочи са својим делима, те је почео да дивља када је вратима "беле куће" видео жену коју је преварио, Ану Ћурчић. Звездан је прво полупао пола имања у претио… »
"Да нећеш да ме удариш?" Звездан се унео Ани у лице, обезбеђење покушава да га обузда

"Да нећеш да ме удариш?" Звездан се унео Ани у лице, обезбеђење покушава да га обузда

Ало 28.01.2023
Звездан Славнић потпуно се погубио када је на имање ушла његова бивша Ана Ћурчић, коју је оставио због Анђеле Ђуричић. Звездан је дивљао, ломио по "белој кући", уцењивао је продукцију, самоповређивао се, али се и уносио у… »
Хистерише по имању Звездан Славнић подивљао када је видео бившу жену: Анђела јури за њим

Хистерише по имању Звездан Славнић подивљао када је видео бившу жену: Анђела јури за њим

Ало 28.01.2023
Улазак Ане Ћурчић променио је ток дешавања у Задрузи. Када је на вратима "беле куће" угледао жену коју је преварио, Звездан Славнић изгубио је контролу и почео је да дивља. -Само нек ме изведу - хистерисао је Звездан. -Реци шта… »
Суочила се са љубавницом свог мужа Звезданова Ана очи у очи са неверним супругом и његовом швалерком: "јеси опрала зубиће…

Суочила се са љубавницом свог мужа Звезданова Ана очи у очи са неверним супругом и његовом швалерком: "јеси опрала зубиће…

Ало 28.01.2023
Ана Ћурчић, сада већ бивша супруга Звездана Славнића је управо стигла у Задругу. Она је изашла из олдтајмера а на вратима Беле куће су је дочекао Лепи Мића. Звездан и Анђела Ђуричић су седели за црним столом када су угледали Ану… »

Вести дана »