Повезане вести

Александра урлала на Цара због монструозних речи, Свим снагама се правдао "нека ми по*уше сви који пишу честитке"

Александра урлала на Цара због монструозних речи, Свим снагама се правдао "нека ми по*уше сви који пишу честитке"

Ало 28.01.2023
Суочила се са Филипом. Алекс Николић стигла је у кућу и за црним столом затекла Филипа Цара. Одлучила је да се обрачуна са њим зубог честитке коју је добила. -Нисам знала да си рекао да сам општила са сестриним мужем, болеснику… »
Микица упозорио Цара да ће имати окршај са александром "прави се луд"

Микица упозорио Цара да ће имати окршај са александром "прави се луд"

Ало 28.01.2023
Пао јој мрак на очи. Микица Бојанић обавестио је Филипа Цара да га је Алекс Николић тражила због честитке у којој пише да је причао како је спавала са сестиним мужем. -Ја не знам да јој сестра мужа има - рекао је Цар. -Ја то… »
Александра сазнала шта Цар прича о њој "се*суално је општила са сестриним мужем"

Александра сазнала шта Цар прича о њој "се*суално је општила са сестриним мужем"

Ало 28.01.2023
Није очекивала. Алекс Николић прочитала је честитку једног од чланова подрше који јој је указао на то да је Филип Цар причао како је се*суално општила са сестриним мужем, па је отишла до Шиша бар да га пронађе и обрачуна се… »
Какво изненађење Филип се појавио на Александрином рођендану "Три пута се љуби"

Какво изненађење Филип се појавио на Александрином рођендану "Три пута се љуби"

Ало 28.01.2023
И оно се појавио. ФИлип Цар је након што је честитао Марији Кулић, дошао на прославу рођендана Александре Николић. Изљубио ју је, а затим и питао да ли су га поздравили у честиткама. ПринтСцреен ИоуТубе/Задруга Оффициал -Неће… »

Вести дана »