Povezane vesti

Drugarica zvezdanove bivše žene razotkrila stravične detalje Razvezala jezik i spomenula nasilje, a onda raskrinkala i šok…

Drugarica zvezdanove bivše žene razotkrila stravične detalje Razvezala jezik i spomenula nasilje, a onda raskrinkala i šok…

Alo 30.01.2023
Milena je otkrila da li je Zvezdan nekada bio nasilan prema Ani. Drugarica Ane Ćurčić, Milena oglasila se i prokomentarisala ulazak svoje najbolje drugarice pa se osvrnula na učešće njenog bivšeg muža Zvezdana Slavnića. - Ana je izgrmela… »
"On beogradskog asfalta nije preorao": Milena progovorila o Zvezdanu - Samo sam čekala volej u glavu!

"On beogradskog asfalta nije preorao": Milena progovorila o Zvezdanu - Samo sam čekala volej u glavu!

Mondo 30.01.2023
Prijateljica Ane Ćurčić otkrila detalje iz života Zvezdana Slavnića. Prijateljica Ane Ćurčić otkrila detalje iz života Zvezdana Slavnića Pre nekoliko dana, na imanje u Šimanovcima uselila se Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića… »
Ponižavanje Milice Veselinović skandaloznih razmera Pristala na sramnu Filipovu ponudu, a onda zaprepastila sve

Ponižavanje Milice Veselinović skandaloznih razmera Pristala na sramnu Filipovu ponudu, a onda zaprepastila sve

Alo 30.01.2023
Car došao u izvidnicu, Milica doživela novi napad blamiranja. Filip Car došao je u izvidnicu, ali je Milica Veselinović dobila novi nalet ponižavanja. - Ona nije normalna. Može se desiti da se napijemo i da imamo se*s, a ja ne želim da budem u… »

Vesti dana »