Повезане вести

"Сумњива ми ЈЕ" Александра искористила прилику да оплете по Ани Ћурчић: Чула сам ДА му ЈЕ напољу праштала преваре

"Сумњива ми ЈЕ" Александра искористила прилику да оплете по Ани Ћурчић: Чула сам ДА му ЈЕ напољу праштала преваре

Ало 30.01.2023
Марија Кулић и Александра Николић разговарале су о односу Звездана Славнића и Ане Ћурчић. Марија је изнела свој став о односу бивших партнера. -Ако је рекао да је то радио и напољу, како онда овде да не уради све то. Овде има… »
Лицемерно Након што је имао жестоки се*с са швалерком, Звездан пришао Ани: Уследио хладан туш

Лицемерно Након што је имао жестоки се*с са швалерком, Звездан пришао Ани: Уследио хладан туш

Ало 30.01.2023
Игра дуплу игру. Након што је синоћ имао никад жешћи се*с са љубавницом, Звездан Славнић пришао је Ани Ћурчић јер је сазнао да има болове у стомаку. Шта ти је? -упитао је Звездан. Имам одлив ужаш - рекла је Ана. Мораш да пазиш… »
"Пресвета гуталица" Ана Ћурчић понизила Анђелу, мук у белој кући: Није је срамота да ради то што ради

"Пресвета гуталица" Ана Ћурчић понизила Анђелу, мук у белој кући: Није је срамота да ради то што ради

Ало 30.01.2023
У току је расподела буџета. Овонедељни вођа Ненад Лазић Неца је наставио са изношењем мишљења. -Матора, по кући је кренуло да се прича да ниси испала искрен пријатељ Звездану. Говорило се да си због тога што си Ани спремила… »

Вести дана »