Povezane vesti
Licemerno Nakon što je imao žestoki se*s sa švalerkom, Zvezdan prišao Ani: Usledio hladan tuš
Alo 30.01.2023
Igra duplu igru. Nakon što je sinoć imao nikad žešći se*s sa ljubavnicom, Zvezdan Slavnić prišao je Ani Ćurčić jer je saznao da ima bolove u stomaku. Šta ti je? -upitao je Zvezdan. Imam odliv užaš - rekla je Ana. Moraš da paziš malo, drugi… »
"Sumnjiva mi JE" Aleksandra iskoristila priliku da oplete po Ani Ćurčić: Čula sam DA mu JE napolju praštala prevare
Alo 30.01.2023
Marija Kulić i Aleksandra Nikolić razgovarale su o odnosu Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Marija je iznela svoj stav o odnosu bivših partnera. -Ako je rekao da je to radio i napolju, kako onda ovde da ne uradi sve to. Ovde ima mnogo devojaka koje… »
"Presveta gutalica" Ana Ćurčić ponizila Anđelu, muk u beloj kući: Nije je sramota da radi to što radi
Alo 30.01.2023
U toku je raspodela budžeta. Ovonedeljni vođa Nenad Lazić Neca je nastavio sa iznošenjem mišljenja. -Matora, po kući je krenulo da se priča da nisi ispala iskren prijatelj Zvezdanu. Govorilo se da si zbog toga što si Ani spremila večeru, ispala… »
Vesti dana »
Uhapšeno osam osoba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac na severu KiM (FOTO)
Insajder pre 2 satajoš 175 povezanih
Raskrinkavanje Vučevićevih reči o Jovinoj gimnaziji: Kod koga je premijerov sin imao čas?
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih