Povezane vesti
Potresna ispovest bivšeg predsednika Barselone: "u zatvoru sam shvatio zašto su nam dali kondome i vazelin"
Večernje novosti 01.02.2023
BIVŠI predsednik Barselone Sandro Rosel proveo je dve godine u zatvoru zbog pranja novca dok je vodio klub. Kaznu je služio u Barseloni, ali i u MAdridu, gde je imao dosta problema sa zatvorenicima koji nisu podnosili činjenicu da je Katalonac i navijač… »
Jeziva ispovest bivšeg predsednika barse iz zatvora: Pretili mi smrću, hteli da me tuku, a kad sam dobio kondom...
Mondo 01.02.2023
Nekadašnji prvi čovek Barselone Sandro Rosel sada je otvoreno pričao o svojim danima u zatvoru. Nekadašnji prvi čovek Barselone Sandro Rosel sada je otvoreno pričao o svojim danima u zatvoru. Nekadašnji predsednik BarseloneSandro Rosel je zbog pranja… »
Vesti dana »
Narandžasti meteo-alarm u celoj Srbiji: Temperature danas do 36 stepeni
Glas Zaječara pre 4 satijoš 26 povezanih
Ključa na Bliskom istoku: Pogođena zgrada kineske kompanije u Kuvajtu, poginuo radnik
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Macut najavio sednicu Štaba za vanredne situacije zbog suše i niskog vodostaja Dunava
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je napao policajca prilikom pregleda vozila
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Borba sa vatrenom stihijom širom Evrope – plamen na Kritu van kontrole, u Španiju stižu vatrogasci iz Srbije
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih