Povezane vesti
Potresna ispovest bivšeg predsednika Barselone: "u zatvoru sam shvatio zašto su nam dali kondome i vazelin"
Večernje novosti 01.02.2023
BIVŠI predsednik Barselone Sandro Rosel proveo je dve godine u zatvoru zbog pranja novca dok je vodio klub. Kaznu je služio u Barseloni, ali i u MAdridu, gde je imao dosta problema sa zatvorenicima koji nisu podnosili činjenicu da je Katalonac i navijač… »
Jeziva ispovest bivšeg predsednika barse iz zatvora: Pretili mi smrću, hteli da me tuku, a kad sam dobio kondom...
Mondo 01.02.2023
Nekadašnji prvi čovek Barselone Sandro Rosel sada je otvoreno pričao o svojim danima u zatvoru. Nekadašnji prvi čovek Barselone Sandro Rosel sada je otvoreno pričao o svojim danima u zatvoru. Nekadašnji predsednik BarseloneSandro Rosel je zbog pranja… »
Vesti dana »
Cena zlata pala na oko 4.430 dolara po unci nakon Trampovih izjava o smirivanju situacije u Iranu.
Euronews pre 1 satjoš 68 povezanih
U Kragujevcu održan skup podrške studentima uhapšenim u Novom Pazaru
Insajder pre 1 satjoš 40 povezanih
Arakči pozvao Rusiju i Kinu da spreče SAD da koriste SBUN za pritisak i eskalaciju
RTV pre 2 satajoš 59 povezanih
Drogiran za volanom u Novom Pazaru: bježao policiji, preticao preko pune linije, pa udario u ogradu
Sandžak haber pre 6 minutajoš 26 povezanih