Povezane vesti
Potresna ispovest bivšeg predsednika Barselone: "u zatvoru sam shvatio zašto su nam dali kondome i vazelin"
Večernje novosti 01.02.2023
BIVŠI predsednik Barselone Sandro Rosel proveo je dve godine u zatvoru zbog pranja novca dok je vodio klub. Kaznu je služio u Barseloni, ali i u MAdridu, gde je imao dosta problema sa zatvorenicima koji nisu podnosili činjenicu da je Katalonac i navijač… »
Jeziva ispovest bivšeg predsednika barse iz zatvora: Pretili mi smrću, hteli da me tuku, a kad sam dobio kondom...
Mondo 01.02.2023
Nekadašnji prvi čovek Barselone Sandro Rosel sada je otvoreno pričao o svojim danima u zatvoru. Nekadašnji prvi čovek Barselone Sandro Rosel sada je otvoreno pričao o svojim danima u zatvoru. Nekadašnji predsednik BarseloneSandro Rosel je zbog pranja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Ukrajinci pogodili nuklearku u Kursku, objavljen snimak! Odjeknula stravična eksplozija! Napadnuti ruski energetski objekti! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane

Džonatan Rou prešao iz Marseja u Bolonju posle sukoba sa Rabioom
Sportski žurnal pre 9 minutajoš 22 povezane

Mali: Predstavljene ekonomske mere dodatno će olakšati život građana; Glamočić: nove mere pomoći će i poljoprivrednicima
RTV pre 1 satjoš 105 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 18 povezanih