Povezane vesti
Preminuo Džordž Ros Robertson
Telegraf 04.02.2023
Džordž je preminuo u bolnici u Torontu. Preminuo je Džordž Ros Robertson, glumac najpoznatiji po ulozi komesara Hersta u " Policijskoj akademiji". Imao je 89 godina, prenosi Miror. Vest o glumčevoj smrti potvrdila je njegova porodica. Džordž je preminuo… »
Tužne vesti: Preminuo glumac DŽordž Ros Robertson, ostaće upamćen po ulozi u filmu koji svi volimo
Večernje novosti 04.02.2023
GLUMAC Džordž Ros Robertson, poznatiji po ulozi šefa Harsta u "Policijskoj akademiji", preminuo je u 89. godini. Foto: Printskrin Glumio je u šest filmova te franšize i ostao zapamćen po ulozi stare garde. Njegova porodica je potvrdila da je preminuo u… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 42 minutajoš 63 povezane

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih

Turska ponizila Grčku za finale Evrobasketa – Neočekivani heroj blistao i pisao istoriju, Janisa će ovo još dugo boleti
Nova pre 17 minutajoš 36 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih

Izrael: Sramotna rezolucija UN, Palestina: Važan korak ka okončanju okupacije
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana