Povezane vesti
Otpevao "Nije mene dušo ubilo" i nestao: Gde je i šta radi čuveni Dima?
Večernje novosti 04.02.2023
GORAN Dimitrijadis Dima napravio je pravu pometnju kada je devedesetih godina snimaio svoj čuveni hit "Nije mene dušo ubilo", a nakon čega nestaje sa javne scene. Foto: Printskrin/youtube/TIOLI Records - Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve… »
Otpevao hit „Nije mene dušo ubilo“, pa nestao zbog tragedije: Ovako danas izgleda čuveni Dima
Nova 04.02.2023
Pevač Goran Dimitrijadis Dima proslavio se devedesetih godina. Tada je izašla njegova pesma „Nije mene dušo ubilo“, koja je i danas veoma popularna. Ipak, nakon toga on nije imao veće hitove, te malo ko zna gde je Dima danas i čime se bavi. Istina je da… »
Vesti dana »

Andrej imao samo jednu želju, ovo tražio roditeljima, taške pustio suzu! Viki Miljković sa suprugom i sinom pred početak punoletstva (video)
Kurir pre 29 minutajoš 37 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Počeli indirektni pregovori između palestinske i izraelske delegacije u Šarm el Šeiku: Fokus na razmeni zatvorenika
Euronews pre 34 minutajoš 36 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Bez zadržavanja na putničkim terminalima, teretnjaci na izlazu čekaju najviše 120 minuta
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih