Povezane vesti

Vučić: Izbori nisu dobro rešenje, bio planiran upad u Skupštinu

Vučić: Izbori nisu dobro rešenje, bio planiran upad u Skupštinu

Radio 021 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sednici Skuštine Srbije o Kosovu bio isplaniran incident. Kako je dodao, tokom koškanja kada su mu u sali prišli poslanici opozicije, već… »
Vučić: U teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe

Vučić: U teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe

RTK 07.02.2023
Vučić: Nije trenutak za izbore, nisam rekao da želim da budem premijer Predsednik Aleksandar Vučić kaže da ne misli da su u ovom trenutku izbori najbolje rešenje za našu zemlju. Moj posao kao predsednika je da brinem o državi još neko vreme… »
Vučić: Novi izbori nisu rešenje

Vučić: Novi izbori nisu rešenje

Slobodna Evropa 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 7. februara da ima sastanke sa liderom koalicione stranke Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivicom Dačićem i potvrdio da su odnosi između dve stranke u krizi. Vučić je za televiziju Pink izjavio da… »
Aleksandar Vučić: Krenulo je čišćenje

Aleksandar Vučić: Krenulo je čišćenje

Vreme 07.02.2023
Politika Predsednik države je večeras govorio da je ponašanje SPS-a u Parlamentu ozbiljno narušilo odnose njegove stranke i partije Ivice Dačića, da sad zna na koga ne može da se osloni, demantovao vest da će se kandidovati za premijera, ali… »
Predsednik: Narušeni odnosi SNS-SPS, ne vidim da su izbori dobro rešenje

Predsednik: Narušeni odnosi SNS-SPS, ne vidim da su izbori dobro rešenje

N1 Info 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za našu zemlju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način. "Ništa se neće… »
Vučić: Izbori nisu rešenje, neću se kandidovati za premijera, sa SPS-om narušeni odnosi

Vučić: Izbori nisu rešenje, neću se kandidovati za premijera, sa SPS-om narušeni odnosi

Nova 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sve ono što se dešavalo u Skupštini Srbije na sednici o Kosovu bio performans opozicije koji je bio isplaniran. "U ovom trenutku izbori nisu dobro rešenje za Srbiju", rekao je Vučić i… »
Vučić: Izbori u ovom trenutku nisu dobri za Srbiju, sutra sa Dačićem

Vučić: Izbori u ovom trenutku nisu dobri za Srbiju, sutra sa Dačićem

Beta 07.02.2023
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je večeras da "u ovom trenutku" izbori nisu dobro rešenje za Srbiju, te najavio da će u sredu razgovarati s liderom socijalista Ivicom Dačićem. Vučić, tokom gostovanja na… »
Vučić: Bile planirane demonstracije i upad u Skupštinu

Vučić: Bile planirane demonstracije i upad u Skupštinu

N1 Info 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sednici Skuštine Srbije o Kosovu bio isplaniran incident tokom kog su mu u sali prišli poslanici opozicije i da su već za 15 sati bile planirane demonstracije i… »
Vučić: Nemam poverenja u socijaliste, ali država je iznad ličnih odnosa

Vučić: Nemam poverenja u socijaliste, ali država je iznad ličnih odnosa

Euronews 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je, gostujući na TV Pink naveo da više nema poverenja u koalicione partnere iz SPS. "Ponosan sam na sve članove SNS u Skupštini. To sam mogao da vidim i danas u razgovoru sa ministrima SNS. Žao mi je što… »
Vučić: Performans u skupštini planiran, hteli da me optuže za izdaju a da mi ne daju da odgovorim

Vučić: Performans u skupštini planiran, hteli da me optuže za izdaju a da mi ne daju da odgovorim

Novi magazin 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "apsolutno siguran" da su incidenti na skupštinskoj sednici o Kosovu i Metohiji bili "planirani". Vučić je za televiziju Pink rekao da je "plan" dela opozicije bio da ga optuži za izdaju a da… »
Vučić: Ne mislim da su izbori u ovom trenutku dobro rešenje za našu zemlju

Vučić: Ne mislim da su izbori u ovom trenutku dobro rešenje za našu zemlju

Sputnik 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli da su u ovom trenutku izbori dobro rešenje za našu zemlju. Moj posao kao predsednika je da brinem o državi još neko vreme, nisam nikada izgovorio da želim da ponovo budem premijer, poručio… »
Vučić: Narušeni su odnosi sa Dačićem…

Vučić: Narušeni su odnosi sa Dačićem…

Vesti online 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za našu zemlju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način. On je potvrdio da je… »

Vesti dana »