Povezane vesti
Vučić: Izbori nisu dobro rešenje, bio planiran upad u Skupštinu
Radio 021 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sednici Skuštine Srbije o Kosovu bio isplaniran incident. Kako je dodao, tokom koškanja kada su mu u sali prišli poslanici opozicije, već… »
Vučić: U teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe
RTK 07.02.2023
Vučić: Nije trenutak za izbore, nisam rekao da želim da budem premijer Predsednik Aleksandar Vučić kaže da ne misli da su u ovom trenutku izbori najbolje rešenje za našu zemlju. Moj posao kao predsednika je da brinem o državi još neko vreme… »
Vučić: Novi izbori nisu rešenje
Slobodna Evropa 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 7. februara da ima sastanke sa liderom koalicione stranke Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivicom Dačićem i potvrdio da su odnosi između dve stranke u krizi. Vučić je za televiziju Pink izjavio da… »
Aleksandar Vučić: Krenulo je čišćenje
Vreme 07.02.2023
Politika Predsednik države je večeras govorio da je ponašanje SPS-a u Parlamentu ozbiljno narušilo odnose njegove stranke i partije Ivice Dačića, da sad zna na koga ne može da se osloni, demantovao vest da će se kandidovati za premijera, ali… »
Predsednik: Narušeni odnosi SNS-SPS, ne vidim da su izbori dobro rešenje
N1 Info 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za našu zemlju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način. "Ništa se neće… »
Vučić: Izbori nisu rešenje, neću se kandidovati za premijera, sa SPS-om narušeni odnosi
Nova 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sve ono što se dešavalo u Skupštini Srbije na sednici o Kosovu bio performans opozicije koji je bio isplaniran. "U ovom trenutku izbori nisu dobro rešenje za Srbiju", rekao je Vučić i… »
Vučić: Izbori u ovom trenutku nisu dobri za Srbiju, sutra sa Dačićem
Beta 07.02.2023
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je večeras da "u ovom trenutku" izbori nisu dobro rešenje za Srbiju, te najavio da će u sredu razgovarati s liderom socijalista Ivicom Dačićem. Vučić, tokom gostovanja na… »
Vučić: Bile planirane demonstracije i upad u Skupštinu
N1 Info 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sednici Skuštine Srbije o Kosovu bio isplaniran incident tokom kog su mu u sali prišli poslanici opozicije i da su već za 15 sati bile planirane demonstracije i… »
Vučić: Nemam poverenja u socijaliste, ali država je iznad ličnih odnosa
Euronews 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je, gostujući na TV Pink naveo da više nema poverenja u koalicione partnere iz SPS. "Ponosan sam na sve članove SNS u Skupštini. To sam mogao da vidim i danas u razgovoru sa ministrima SNS. Žao mi je što… »
Vučić: Performans u skupštini planiran, hteli da me optuže za izdaju a da mi ne daju da odgovorim
Novi magazin 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "apsolutno siguran" da su incidenti na skupštinskoj sednici o Kosovu i Metohiji bili "planirani". Vučić je za televiziju Pink rekao da je "plan" dela opozicije bio da ga optuži za izdaju a da… »
Vučić: Ne mislim da su izbori u ovom trenutku dobro rešenje za našu zemlju
Sputnik 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli da su u ovom trenutku izbori dobro rešenje za našu zemlju. Moj posao kao predsednika je da brinem o državi još neko vreme, nisam nikada izgovorio da želim da ponovo budem premijer, poručio… »
Vučić: Narušeni su odnosi sa Dačićem…
Vesti online 07.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za našu zemlju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način. On je potvrdio da je… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 56 minutajoš 21 povezana

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...
Kurir pre 16 minutajoš 9 povezanih

Američki izaslanik za Bliski istok: Hamas je odgovoran za obnovljene borbe u Gazi
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 16 minutajoš 5 povezanih