Povezane vesti
Narod se samo prekrsti kad obradu prođe pokraj spomenika: Uklesao ove 4 šok-reči?! Šta se desilo bogatašu i moćnom…
Kurir 08.02.2023
UŽICE - Na nadgrobnim spomenicima može se mnogo toga pročitati, a najpre reči pune večne ljubavi, tuge i zahvalnosti. Ponekad tu budu uklesane i neke duhovite opaske, ali reči koje se nalaze na jednom groblju u okolini Užica privlače pažnju, a… »
Opljačkan, prevaren, izneveren, ostavljen: Reči koje je Obrad uklesao na nadgrobnu ploču
Glas Zapadne Srbije 08.02.2023
Užice – Na nadgrobnim spomenicima može se mnogo toga pročitati, a najpre reči pune večne ljubavi, tuge i zahvalnosti. Ponekad tu budu uklesane i neke duhovite opaske, ali reči koje se nalaze na jednom groblju u okolini Užica privlače pažnju, a… »
"Ne prepisujte deci ništa za života" Reči koje paraju dušu, Obren na spomeniku ispisao poruku očajnog i prevarenog čoveka
Alo 08.02.2023
Najveća moja greška jeste što sam pre smrti deci prepisao imovinu, zato sam sada bez igde ičega. Viđali smo već da društvenim mrežama kruže različiti nadgrobni spomenici koji odskaču oblikom ili porukom, ali sada je sve, čini se, otišlo malo… »
Vesti dana »
Istoričari o ulozi Srbije u Velikom ratu – izgubili smo trećinu stanovništva i podneli veliku žrtvu, ali treba slaviti i pobedu
RTS pre 22 minutajoš 71 povezana
Petković: Zabrinutost i zavist u Prištini zbog razgovora predsednika Vučića i Trampa
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
Pao sneg u Beogradu: Prve pahulje viđene u ovom delu prestonice, evo šta Srbiju čeka do kraja dana - očekuje se vrlo hladno vreme
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Milivojević: Nema potrebe da šetamo, znaju se adrese gde sede najodgovorniji
N1 Info pre 6 satijoš 23 povezane
Karlos Alkaraz ponižen na kraju sezone: Debakl na Završnom mastersu, ovo je katastrofa!
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane