Povezane vesti
Mitrovića izvređali navijači u Engleskoj, odgovorio im je prkosno i šmekerski
Nova 09.02.2023
Fulam se plasirao u osminu finala FA Kupa nakon prave drame protiv Sanderlenda (3:2). Srpski fudbaler je ušao u igru sa klupe, a jedan od razloga bi mogao da bude da je Markos Silva pokušao da ga sačuva od domaćih navijača. Aleksandar Mitrović je… »
Mitrović izvređan od strane navijača sanderlenda pa im odgovorio: "Uživao sam u atmosferi, ja sam DŽordi, znam da me ne…
Večernje novosti 09.02.2023
FULAM našeg Aleksandra Mitrovića plasirao se u osminu finala FA kupa pošto je u ponovljenoj utakmici četvrte runde sa 3:2 savladao Sanderlend u gostima. FOTO> Tanjug/AP Srpski golgeter je utakmicu započeo sa klupe, možda je menadžer Markos Silva… »
Fulam u osmini finala Kupa Engleske: Mitrović asistent u pobedi nad Sanderlendom
Euronews 09.02.2023
Fudbaleri Fulama obezbedili su plasman u osminu finala FA Kupa Engleske, posle pobede nad Sanderlendom u gostima 3:2 (1:0). Ekipa Marka Silve nije uspela da iskoristi prednost domaćeg terena u prvom susretu, a pošto je meč završen nerešenim ishodom… »
Aleksandar Mitrović i šta se dešava sa Srbinom? Trener ga ostavio na klupi pred FA Kup meč Fulam - Sandarlend! Loša forma…
Večernje novosti 08.02.2023
FUDBALERI Fulama danas igraju meč FA Kupa sa Sandarlendom, a kada su izašli sastavi za večerašnju utakmicu, navijače tima sa obale Temze dočekalo je jendo iznenađenje - Aleksandar Mitrović nije u startnih 11. Foto: Profimedia Fulam nije uspeo da… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 29 minutajoš 50 povezanih
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
Nedeljnik pre 5 satijoš 22 povezane