Повезане вести
Митровића извређали навијачи у Енглеској, одговорио им је пркосно и шмекерски
Нова 09.02.2023
Фулам се пласирао у осмину финала ФА Купа након праве драме против Сандерленда (3:2). Српски фудбалер је ушао у игру са клупе, а један од разлога би могао да буде да је Маркос Силва покушао да га сачува од домаћих навијача… »
Митровић извређан од стране навијача сандерленда па им одговорио: "Уживао сам у атмосфери, ја сам Џорди, знам да ме не волите"…
Вечерње новости 09.02.2023
ФУЛАМ нашег Александра Митровића пласирао се у осмину финала ФА купа пошто је у поновљеној утакмици четврте рунде са 3:2 савладао Сандерленд у гостима. ФОТО> Тањуг/АП Српски голгетер је утакмицу започео са клупе, можда је… »
Фулам у осмини финала Купа Енглеске: Митровић асистент у победи над Сандерлендом
Еуроневс 09.02.2023
Фудбалери Фулама обезбедили су пласман у осмину финала ФА Купа Енглеске, после победе над Сандерлендом у гостима 3:2 (1:0). Екипа Марка Силве није успела да искористи предност домаћег терена у првом сусрету, а пошто је меч… »
Александар Митровић и шта се дешава са Србином? Тренер га оставио на клупи пред ФА Куп меч Фулам - Сандарленд! Лоша форма или…
Вечерње новости 08.02.2023
ФУДБАЛЕРИ Фулама данас играју меч ФА Купа са Сандарлендом, а када су изашли састави за вечерашњу утакмицу, навијаче тима са обале Темзе дочекало је јендо изненађење - Александар Митровић није у стартних 11. Фото: Профимедиа… »
Вести дана »

Застрашујући снимак из Београда: Кран пуца и руши се на улицу, оркански налет ветра носи све пред собом
Еуроневс пре 5 минутајош 34 повезане

Ванредна ситуација због пожара проглашена у више градова Србије
Наслови.аи пре 41 минутајош 44 повезане

БЛОГ УЖИВО На десетине радника Зеленила и Чистоће уклонило барикаде у Земуну: Шапчани направили прву аутоблокаду
Нова пре 5 минутајош 45 повезаних

Јако невреме са градом и олујним ветром захватило Србију, петоро повређено у Београду
Наслови.аи пре 30 минутајош 52 повезане