Povezane vesti
Darko Lazić otkrio šta mu se dešavalo dok je bio u komi: „Viđao sam neke bele zavese i ljude koje ne poznajem“
Nova 09.02.2023
Pevač otvorio dušu. Darko Lazić je pre pet godina doživeo saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva ostao živ. Tada je upao i u komu, u kojoj se nalazio 23 dana, a sada se prisetio kako je to izgledalo. „Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i… »
Darko Lazić prvi put o kliničkoj smrti koju je doživeo: "Viđao sam bele zavese..."
Večernje novosti 08.02.2023
DARKO Lazić se pet godina nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživeo prisetio kako je za dlaku izbegao smrt i šta se s njim dešavalo tokom 23 dana, koje je proveo u komi. Foto: Printskrin On je, gostujući u jednoj podkastu na Tiktoku, prvi put… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 41 minutajoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana