Povezane vesti
Hoće li sad biti srećna Zola otvorio dušu o raskidu sa Miljanom, pa otkrio janjušu OVO
Alo 10.02.2023
Bez dlake na jeziku. Lazar Čolić Zola pričao je sa Janjušem o raskidu sa Miljanom Kulić i likovanju Marije Kulić i Nenada Macanovića Bebice. - Znaš da je rekla da ovaj bolje, jače vesla od mene - rekao je Zola. undefined - Vesla? - pitao je… »
Hit snimak Aleksandra spava dok Ivan pokušava da ima intiman odnos sa njom (video18+)
Alo 10.02.2023
Nije im dan. Ovonedeljni vođa Ivan Dragić i njegova omiljena osoba, devojka Aleksandra Momčilović uživali su u čarima koje hotel nudi. Ona je ležala na stomaku, a on je sve vreme masirao njenu zadnjicu i prstima pokušavao da je odobrovolji kako bi… »
Nakon "vođenja ljubavi" nastala svađa Sana iskočila iz kreveta kao oparena, pa zamerila ivanu ovo
Alo 10.02.2023
Svađa oko praška za veš. Ivan Dragić i Aleksandra Momčilović imali su vrelu akciju, koja po svemu sudeći nije dobro prošla, pa su se odmah nakon nje posvađali iz čista mira. - Kome sam ja prašak kupila? Ko se žalio da mu smrde stvari? - pitala… »
Vesti dana »
Kostić stvorio jedan od najvećih poslovnih sistema u regionu: Portfolio od niz poznatih kompanija
Blic pre 3 satajoš 65 povezanih
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 8 satijoš 32 povezane
Poznati ruski kuvar pronađen mrtav u Beogradu: Kritikovao Putina, ukinuta mu emisija koju je radio 11 godina
NIN pre 11 minutajoš 30 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 1 satjoš 25 povezanih