Povezane vesti
Oglasila se srpska odbojkašica nakon zemljotresa: „Htela sam što pre da napustim Tursku, bilo je strašno“!
Hot sport 10.02.2023
Katarina Lazović je objasnila kako je sve to izgledalo iz prve ruke Razorni zemljotresi pogodili su Tursku i Siriju a svoje traumatično iskustvo ispričala je i srpska odbojkašica, Katarina Lazović. Igračica turskog Čukurova doživela je zemljotres… »
"Imala sam sreću što je zgrada bila nova": Odbojkašica Katarina Lazović stravičan zemljotres doživela u Adani
Večernje novosti 10.02.2023
JEDNA od naših zlatnih odbojkašica Katarina Lazović doživela je zemljotres u Adani, koja je na 200 kilometara od epcinetra. foto: instagram Trofejna igračica nosi dres Čukurova, ali su sve igračice smeštene, kao i u ostalim turskim klubovima, u… »
Vesti dana »
Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj se izvinila Vučeviću zbog „politizacije učenika“, najavila disciplinske postupke
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Vulin: Zahtevam da Kfor sprovede hitnu i transparentnu istragu i zaštiti Srbe na KiM
Telegraf pre 1 satjoš 58 povezanih
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 58 minutajoš 23 povezane
Đurić: Osuđujemo napad na Ibarsko-lepenački kanal, optužbe Kurtija potencijalno ukazuju na umešanost Prištine
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih
U glavnom gradu Vojvodine oblačno i hladno, na planinama sneg
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 13 povezanih