Povezane vesti
A nismo SE ljubili Zvezdan hoće da ide do kraja sa Majom, on mu pokazala gde mu je mesto
Alo 11.02.2023
Ponovo mu objasnila da su samo prijatelji. Zvezdan Slavnić ugrabio je momenat da sa Majom Marinković priča o ljubljenju. - Prvo ti imaš go*no, pa ja, a ne ljubimo se - rekao je Zvezdan. undefined - Što bi se ljubili, mi smo drugari - rekla je Maja. -… »
Ori se bela kuća Ivan i Ana u žestokom klinču zbog njenog druženja sa Zoricom
Alo 11.02.2023
Haos u Beloj kući. Ana Ćurčić zamerila je Ivanu Marinkoviću jer mu je njeno druženje sa Zoricom Marković nelogično i deluje mu kao igra sa pevačicine strane. - Pričaš, a baš nema ljudskosti - rekla je Ana. - Okej, često su mi zabili nož u… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 4 satijoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 6 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 45 povezanih