Povezane vesti

Ne može da dođe k sebi od šoka! Ana otvorila dušu Zorici i otkrila detalje sukoba sa Zvezdanom: "samo što nokaut nisam…

Ne može da dođe k sebi od šoka! Ana otvorila dušu Zorici i otkrila detalje sukoba sa Zvezdanom: "samo što nokaut nisam…

Kurir 12.02.2023
Ana Ćurčić nakon žestokog haosa sa Zvezdanom Slavnićem ispričala je ukućanima detalje sukoba. - Rekao mi je da je prišao maloj. Vidi, šta igraš bre ti više. I meni je sve bilo jasno ono kad je pričao "Zadruga" 7,8,9. I ja odem u sobu, on me… »
Potrešena! Ana progovorila o Zvezdanovoj ćerki i porodičnim odnosima, a onda i javno priznala: "abnormalni strah imam"

Potrešena! Ana progovorila o Zvezdanovoj ćerki i porodičnim odnosima, a onda i javno priznala: "abnormalni strah imam"

Kurir 12.02.2023
Ana Ćurčić nakon sukoba sa Zvezdanom Slavnićem i dalje ne može da se oporavi, te je otvorila dušu Zorici Marković i otkrila koliko se i zašto svega plaši. Sve vreme sam u strahu. Meni strah preovladava sve. Kako to nisi skapirala. Abnormalni… »
"Samo što nokaut nisam dobila": Ana Ćurčić o sukobu sa Zvezdanom: "Bacao je krevet, bio je haos"

"Samo što nokaut nisam dobila": Ana Ćurčić o sukobu sa Zvezdanom: "Bacao je krevet, bio je haos"

Blic 12.02.2023
Ana Ćurčić dobila je udarac u glavu od strane bivšeg nevenčanog muža Zvezdana Slavnića, a sada je Zorici Marković pokušala da dočara šta se sinoć izdešavalo između njih dvoje. - Rekao mi je da je prišao maloj. Vidi, šta igraš bre ti… »

Vesti dana »