Povezane vesti
Isplivao snimak u kom obezbeđenje baca Zvezdana na pod, a sve zbog devojke (video)
Alo 15.02.2023
Prijateljstvo nije dugo potrajalo. Tokom žurke je došlo do okršaja između Zvezdana Slavnića i Filipa Cara. Zvezdan se iznervirao što mu Filip ne veruje, pa je pokušao da slomi staklenu flašu, ali ga je Car sprečio u toj nameri. Foto… »
Karabmol Sukob Cara i Zvezdana eskalirao, Slavnić slomio flašu: Obezbeđenje hitno reagovalo!
Alo 15.02.2023
Došlo je do obračuna tokom žurke. Zvezdan Slavnić se iznervirao što mu Filip Car ne veruje, pa je pokušao da slomi flašu. -Nije mi dobro - govorio je Zvezdan. -Vidiš, nećeš tako da mi budeš drug ako tako radiš. Bićeš mi drug sutra, da… »
Vesti dana »

'Vlada narodnog poverenja' za opoziciju izlaz iz krize, za vlast 'protiv Ustava' Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 24 povezane

"Sreća pa narod ne pati od političke demencije, dobro mu je poznat vaskrsli Obradović" Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika: "Opet bi da slaže, ali pamti Srbija!"
Dnevnik pre 2 satajoš 17 povezanih

Sahranjeni članovi benda "DNK": Potresne scene na grobljima u Makedoniji
B92 pre 6 minutajoš 48 povezanih

Protesti u opštinama u Srbiji: Naguravanje sa policijom u Pančevu, u Šapcu jajima gađali lokalne funkcionere
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 59 minutajoš 27 povezanih