Povezane vesti
Članovi skupštinskog Odbora za spoljne poslove razgovarali sa delegacijom Bundestaga
Beta 17.02.2023
Članovi Odbora za spoljne poslove u Skupštini Srbije sastali su se danas u Beogradu sa delegacijom Poslaničke grupe prijateljstva Nemačke i Jugoistočne Evrope Bundestaga, koju predvodi predsednik Grupe Josip Juratović, sa kojima su razgovarali o saradnji… »
Borko Stefanović: Beograd okrenut dijalogu, ali je nezamislivo da Srbija prizna Kosovo
Danas 17.02.2023
Predsednik skupštinskog Odbora za spoljne poslove Borko Stefanović izjavio je danas, na sastanku sa delegacijom Poslaničke grupe prijateljstva Nemačke i Jugoistočne Evrope Bundestaga, da je Beograd okrenut dijalogu i rešavanju otvorenih pitanja sa… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Radio sto plus pre 50 minutajoš 27 povezanih
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Meteorolog Nedeljko Todorović: Evo koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Nova pre 2 satajoš 57 povezanih
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 1 satjoš 60 povezanih