Povezane vesti
Ana Bekuta ne može da se pomiri sa najvećim gubitkom: Uputila potresnu poruku putem društvenih mreža
Večernje novosti 17.02.2023
SVIMA je poznato da je popularna folk pevačica Ana Bekuta bila dugi niz godina u vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom. Foto: N. Fifić Mrka je preminuo novembra 2021. godine u u 80. godini života. Otkako je ostala bez Mrke, Ana neretko ističe… »
Bol ne jenjava! Ana Bekuta ganula javnost dirljivom porukom posvećenom pokojnom Mrki: Zagrli me barem... (foto)
Kurir 17.02.2023
Ana Bekuta, kada je ostala bez svoje najveće ljubavi, Milutina Mrkonjića, povukla se iz medija. Nikada nije krila koliko pati i koliko joj je teško jer je ostala bez najveće podrške. Vreme koje prolazi ne može da zaceli rane, te je pevačica ponovo… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 11 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

Naša pevačica okovana snegom u Ivanjici u oktobru: Ne može da mrdne, šok prizori, stiglo i upozorenje: (Foto)
Mondo pre 10 minutajoš 157 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 6 minutajoš 24 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane