Povezane vesti
Dejan Dragojević javno objavio fotku nove devojke Potpuno odlepio za njom, nakon razvoda od Dalile u njoj pronašao ljubav…
Alo 18.02.2023
Dejan se trudi da svoj privatan život krije u tajnosti, ali ovoga puta je napravio presedan i na svom Instagramu objavio Jovaninu fotografiju. Dejan Dragojević, nedavno se i zvanično razveo od svoje bivše žene Dalile Dragojević. U Zadruzi 5, ušao… »
Drama u domu anđele Đuričić Komšije priznale da njeni roditelji beže, van sebe zbog njenog ponašanja, ne mogu da veruju…
Alo 18.02.2023
Bliske komšije porodice Đuričić progovorile o Anđeli. Zadrugarka Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je pred kamerama rijalitija uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem. Crnogorka je tada srušila sliku moralne, vaspitane i poštene… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 32 minutajoš 24 povezane

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Bogdanović: Neverovatno je igrati sa Hardenom, izvlači najbolje iz mene
Politika pre 2 satajoš 12 povezanih

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 49 minutajoš 40 povezanih