Povezane vesti
Bum - Mančester junajted hoće srpskog golmana!
Sportske.net 20.02.2023
Fudbalski klub Mančester junajted zainteresovan je za srpskog golmana Đorđa Petrovića, javljaju američki mediji. Član Nju Ingland Revolušna više puta do sada je skautiran od strane Junajtedovog departmana i kako se navodi dobio je pozitivne ocene… »
Engleski velikan prati srpskog golmana: Branio u Čuki, sad bi mogao u Premijer ligu?
Večernje novosti 19.02.2023
SRPSKI golman Đorđe Petrović mogao bi da ostvari transferi karijere, pošto se nalazi na meti Mančester junajteda, prenosi Tom Bogart. FOTO: AP Stručnjak za MLS se pozvao na neimenovane izvore koji ističu da nije poslata ponuda, kao i da nisu otpočeli… »
Vesti dana »
Drama u Novom Pazaru još uvek traje, vatrena stihija nije ugašena: Na terenu čak 50 ekipa sa 19 vozila (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 minutjoš 44 povezane
Đoković - Van De Zandshulp, uživo: Novak za dlaku izbegao incident, pa osvojio drugi set
Mondo pre 21 minutajoš 44 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 21 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 24 povezane