Povezane vesti
Smireno sam otišla s pregleda, ali izraslina mi nije dala mira! Pevačica o operaciji - "Odstranili su, a nema simptoma"
Mondo 20.02.2023
Milena Vučić Burovac operisala je promenu na dojci koju je sasvim slučajno otkrila. Milena Vučić Burovac operisala je promenu na dojci koju je sasvim slučajno otkrila. Pevačica Milena Vučić Burovac gostovala je u "RTS ordinaciji" i otvoreno govorila o… »
Smireno sam otišla s pregleda, ali me progonio crv sumnje Milena Vučić progovorila o zdravstvenom stanju nakon operacije dojke…
Alo 20.02.2023
Dođe trenutak kada shvatiš da je sve moguće i da sve može da se desi svakome. Pevačica Milena Vučić prošla je kroz težak period nakon što je, tokom rutinskog samopregleda, napipala promenu na grudima. Kako je rekla u emsiji RTS-a "Ordinacija" sama… »
Vesti dana »

Mesarović: Brza pruga simbol modernizacije Srbije, jačanja prijateljstva sa Mađarskom
RTV pre 3 satajoš 61 povezana

Trampov ultimatum Hamasu: „Ako ne pristanete do nedelje u 18 časova, izbiće pakao“
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane

Kolaps i uArilju zbog snega, na delu teritorije uvedena vanredna situacija: Meštani nekoliko sela ostali bez struje
RINA pre 2 satajoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Naša pevačica okovana snegom u Ivanjici u oktobru: Ne može da mrdne, šok prizori, stiglo i upozorenje (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 160 povezanih