Povezane vesti
TSC produžio ugovor sa defanzivcem: Osvajač Kupa s Vojvodinom veran klubu iz Bačke Topole
Večernje novosti 21.02.2023
DEFANZIVAC TSC Aranđel Stojković produžio je ugovor sa klubom do juna 2025. godine. Foto: Nebojsa Parausic Osvajač Kupa Srbije sa Vojvodinom stigao je u TSC leta 2021. godine kao slobodan igrač. Ustalio se u timu još kod nekadašnjeg šefa stručnog štaba… »
Benitez stiže ako Mojes ode? Vest Hem na prekretnici
OSTAĆE Dejvid Mojes na klupi Vest Hema sigurno za meč protiv Notingem Foresta. Ali, posle toga, sve je neizvesno. Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER Naime, ako "čekićari" nastave da posrću i flertuju sa ispadanjem iz Premijer lige, vlasnici londonskog tima će… »
"SAD mi je motivacija još veća": Osimen o potencijalnom odlasku iz Napolija
BIĆE na leto pola Evrope zainteresovano za napadača Napolija Viktora Osimena. Trenutno najubitačniji špic Serije A ima 18 golova na kontu, u tandemu sa Hvičkom Kvarackelijom vodi Napolitance ka titulu u Italiji. FOTO: EPA Pa iako se mnogi navijači… »
Vesti dana »

„Nismo odlučili da bude skupa 28. juna, ali ćemo biti uz studente u Pionirskom parku“: Miloš Vučević o kontramitingu SNS na Vidovdan
Nova pre 46 minutajoš 16 povezanih

Protest zborova građana u Novom Sadu, traže raspisivanje izbora za savete mesnih zajednica
Beta pre 51 minutajoš 26 povezanih

“Pobunjeni univerzitet” nastavlja blokadu Vlade Srbije: Profesori i studenti ne odustaju do ispunjenja zahteva
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih

Srbija uzima zajam 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da kupi francuske Rafale
Vesti online pre 1 satjoš 6 povezanih

"Guraju nas u nuklearni rat, atentat bi okončao sve": Zastrašujuća pretnja premijera Izraela vrhovnom vođi Irana
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih