Povezane vesti
Anđela zgadila gledaoce priznanjem Progovorila o lizanju Zvezdanovih stopala, a onda sinoć otišla korak dalje, dovela…
Alo 23.02.2023
Anđela ne prestaje da šokira gledaoce svojim ponašanjem. Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić večerali su u pabu "Prijatelji". Slavnić je svojoj dragoj zamerio što je u emisiji "Pitanja gledalaca" pred svima pričala o fetišu na njegova stopala. -… »
Imam fetiš na njegova stopala Anđela na sav glas otkrila koliko voli Zvezdanove donje ekstremitete, Ana je urnisala
Alo 23.02.2023
Šok za Crnim stolom. Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja gledalaca'', voditelj Darko Tanasijević postavio je Anđeli Đuričić. - Je l' toliko voliš Zvezdana da mu i stopala ljubiš? - glasilo je pitanje. - Imam fetiš na njegova stopala. Mene nije… »
Zvezdan ušao u crveno Braća Lazić u žestokom klinču sa Slavnićem, obezbeđenje odmah uletelo u Belu kuću
Alo 23.02.2023
Sve se trese od brutalnih uvreda. Nakon reklama u Beloj kući nastao je haos između Zvezdana Slavnića, Nece i Pece Lazić. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a oni su nastavili da se žestoko vređaju. - J*bem te usta - vikao je Neca. - Smirite se malo -… »
Uništio mi je život Ana progovorila o manjku Zvezdanove empatije, sa njim je završila
Alo 23.02.2023
Kivna na bivšeg muža. Voditelj Darko Tanasijević je u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" postavio pitanje Zvezdanu Slavniću. - Možda nisam pokazivao toliko da ipak imam empatije. Nije da nemam. Potrudiću se da ne pokazujem negativne stvari… »
To je bilo u afektu Zvezdan rekao da nije pokušao da pobegne od Ane, ona otkrila da li veruje u to
Alo 23.02.2023
Ipak se pokajao? Upravo je počela emisija ''Pitanja gledalaca''. Prvo pitanje ove večeri voditelj Darko Tanasijević postavio je Zvezdanu Slavniću. - Zbog čega si rekao da godinama ne možeš da se rešiš Ane? - glasilo je pitanje. - Rekao sam to u… »
Vesti dana »

Počelo okupljanje studenata u blokadi, saobraćaj obustavljen u velikom delu Beograda
RTV pre 14 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 31 minutajoš 21 povezana

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 15 minutajoš 10 povezanih