Povezane vesti

Dom zdravlja nakon konstantnih žalbi građana: Dnevno bude i 10.000 poziva, obradimo do 5.000

Dom zdravlja nakon konstantnih žalbi građana: Dnevno bude i 10.000 poziva, obradimo do 5.000

NoviSad.com 23.02.2023
Novi Sad – Zbog čestih žalbi građana da ne mogu da zakažu pregled kod lekara od kako je obavezno zakazivanje preko kol centra, te da je broj 021/4879-000 stalno zauzet, iz novosadskog Doma zdravlja su danas naveli da se pregledi mogu zakazati i… »
DOM ZDRAVLJA: Zakazivanje pregleda moguće na tri načina

DOM ZDRAVLJA: Zakazivanje pregleda moguće na tri načina

Moj Novi Sad 23.02.2023
Dom zdravlja "Novi Sad" (DZNS) podseća građane da se, u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara, pregledi zakazuju pozivom kol-centra na broj 021 4879… »
U Domu zdravlja “Novi Sad” pregledi se zakazuju putem call centra, aplikacije “Moj doctor” i timske sestre

U Domu zdravlja “Novi Sad” pregledi se zakazuju putem call centra, aplikacije “Moj doctor” i timske sestre

RTV 23.02.2023
NOVI SAD - U Domu zdravlja “Novi Sad” u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara, pregledi se zakazuju pozivom call centra, kao i putem aplikacije… »
Za zakazivanje kod lekara Kol centar i aplikacija Moj doktor

Za zakazivanje kod lekara Kol centar i aplikacija Moj doktor

Dnevnik 23.02.2023
Dom zdravlja Novi Sad podseća građane da se u Domu zdravlja “Novi Sad” u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara, pregledi zakazuju pozivom Kol… »

Vesti dana »