Povezane vesti
Dom zdravlja nakon konstantnih žalbi građana: Dnevno bude i 10.000 poziva, obradimo do 5.000
NoviSad.com 23.02.2023
Novi Sad – Zbog čestih žalbi građana da ne mogu da zakažu pregled kod lekara od kako je obavezno zakazivanje preko kol centra, te da je broj 021/4879-000 stalno zauzet, iz novosadskog Doma zdravlja su danas naveli da se pregledi mogu zakazati i putem… »
DOM ZDRAVLJA: Zakazivanje pregleda moguće na tri načina
Moj Novi Sad 23.02.2023
Dom zdravlja "Novi Sad" (DZNS) podseća građane da se, u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara, pregledi zakazuju pozivom kol-centra na broj 021 4879… »
U Domu zdravlja “Novi Sad” pregledi se zakazuju putem call centra, aplikacije “Moj doctor” i timske sestre
RTV 23.02.2023
NOVI SAD - U Domu zdravlja “Novi Sad” u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara, pregledi se zakazuju pozivom call centra, kao i putem aplikacije “Moj… »
Za zakazivanje kod lekara Kol centar i aplikacija Moj doktor
Dnevnik 23.02.2023
Dom zdravlja Novi Sad podseća građane da se u Domu zdravlja “Novi Sad” u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara, pregledi zakazuju pozivom Kol centra… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 19 minutajoš 24 povezane

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 39 minutajoš 36 povezanih

Rade Krunić godinama voli lepu Ivanu, a zanemećete kad vidite njenu rođenu sestru (FOTO)
Story pre 1 satjoš 44 povezane

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 59 minutajoš 54 povezane