Povezane vesti
Savićević otvorio dušu: Sa Piksijem su hteli da me zavade, za Mihom sam plakao kao malo dete
Večernje novosti 23.02.2023
ZA njega kažu da je plesao i po blatu. I to nije metafora. Pogledajte fotografiju iz sredine sedamdesetih, ozbiljno oštećenu zubom vremena, ali savršeno jasnu da dočara radost dečaka sa livade Đečevića i podgoričkom naselju Drač. Osmeh i… »
Pokušali su da me zavade sa piksijem! Dejo Savićević za MONDO: Oprostio sam Osimu za Papeta, a onda je spomenuo Arkana
Mondo 23.02.2023
Dejan Savićević je u intervjuu za MONDO govorio o danima u Crvenoj zvezdi, Milanu, ali i u reprezentaciji Jugoslavije. Dotakao se tema i na koje do sada nije govorio... Dejan Savićević je u intervjuu za MONDO govorio o danima u Crvenoj zvezdi, Milanu… »
Nikad viđena fotografija: Dejan Savićević kao dečak sa čovekom kome priznaje da je jedini bolji od njega (foto)
Večernje novosti 23.02.2023
ZA njega kažu da je plesao i po blatu. I to nije metafora. Pogledajte fotografiju iz sredine sedamdesetih, ozbiljno oštećenu zubom vremena, ali savršeno jasnu da dočara radost dečaka sa livade Đečevića u podgoričkom naselju Drač. FOTO: AP Osmeh… »
Vesti dana »
Nova.rs: Krivična prijava protiv Vesića, železnička stanica otvorena bez dozvole inspekcije
Beta pre 56 minutajoš 40 povezanih
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Parlamentarna skupština NATO: Ukrajina da što pre uđe u Alijansu; Rusija: Zauzeli smo naselje u Harkovu
RTS pre 2 minutajoš 10 povezanih
Uhapšen državljanim Severne Makedonije, zbog municije pronađene u jednom vozilu
IndeksOnline pre 1 satjoš 10 povezanih