Povezane vesti

Nekad se ne tuširam i po nedelju dana: Šok izjava jedne od najlepših žena sveta! Tvrdi da su ovo tajne njene lepote!

Nekad se ne tuširam i po nedelju dana: Šok izjava jedne od najlepših žena sveta! Tvrdi da su ovo tajne njene lepote!

Kurir 23.02.2023
Poznata po zadivljujućem izgledu i izuzetnoj lepoti, glumica Šarliz Teron ima neke tajne lepote "u rukavu". Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi nege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni… »
"Ja sam čvrsta devojka, kupam se jednom nedeljno" Glumica Šarliz Teron otkrila trikove za lepotu i šokirala mnoge

"Ja sam čvrsta devojka, kupam se jednom nedeljno" Glumica Šarliz Teron otkrila trikove za lepotu i šokirala mnoge

Alo 23.02.2023
Kada izađe iz kuće, nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje. Glumica Šarliz Teron sa 48 godina dokaz je da je žena što starija sve privlačnija. Nedavno je mnoge iznenadila nakon što je promenila boju kose i od fatalne plavuše postala… »
"Ja sam žilava devojka, ne kupam se nedelju dana!" Glumica u 47. godini šokirala mnoge - iz kuće ne izlazi bez jednog

"Ja sam žilava devojka, ne kupam se nedelju dana!" Glumica u 47. godini šokirala mnoge - iz kuće ne izlazi bez jednog

Mondo 23.02.2023
Glumica Šarliz Teron otkrila je svoje trikove za lepotu i izgled! Glumica Šarliz Teron otkrila je svoje trikove za lepotu i izgled! Glumica Šarliz Teron u 47. godini dokaz je da je žena privlačnija što više stari. Nedavno je iznenadila mnoge nakon… »

Vesti dana »