Povezane vesti
"Dro*o jedna" Nakon Slađe, Maji još jedan prijatelj okrenuo leđa, sasuo joj sve u lice: Isfrustrirana si jer te bivši ignorišu!…
Alo 23.02.2023
Došlo je do svađe nekadašnjih prijatelja. U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditeljka Dušica Jakovljević postavila je Maji Marinković. Navodno plačeš zbog pantalona, zašto nepriznač da si plakala jer si na žurki bila ignorisana od… »
Sasula mu sve u lice Miljana Kulić više ne želi da ćuti, nije štedela Bebicu: Platiću ti za sve!
Alo 23.02.2023
Haos ne jenjava. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Miljani Kulić. -Videli smo da si posle razgovora sa Zolom krenula da teraš Zoli inat sa Bilalom. Šta ako Bilal poželi da budete zajedno? -Ja idem… »
Vesti dana »
Povređen policajac i tri civila u neredima navijača Pari Sen Žermena posle osvajanja titule prvaka Evrope
Insajder pre 1 danjoš 74 povezane
Emocija! Novak Đoković je zato GOAT, ispao sa RG, ali se javio Zaku i poručio: "Tvoj tata te gleda s neba..."
Telegraf pre 4 satijoš 48 povezanih
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih
Pari Sen Žermen je osvojio Ligu šampiona: Sve što treba da znate o današnjem finalu
Nedeljnik pre 1 danjoš 102 povezane