Povezane vesti
Tukao si me i maltretirao mi decu Ana u suzama iznela sav prljav veš iz veze sa Zvezdanom: Haos u beloj kući
Alo 24.02.2023
Ori se Bela kući. Voditelj Darko Tanasijević je nakon povratka sa reklama, najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Ana Ćurčić govori Šarmen i Milici Veselinović da će Anđela Đuričić. Anđela je dobila reč. - Da li ću… »
Budem li se zainatila, biće za pet minuta na kapiji Anđela i dalje drži do reči koje je izgovorila Ani, Čurčićeva je upozorila…
Alo 24.02.2023
Šok za sam početak. Voditelj Darko Tanasijević ušetao je u Belu kuću te je tom prilikom najavio zadrugarima prvi video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, u kom on njoj zamera način komunikacije za crnim… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 19 povezanih
"Znam za tri partnera sa kojima pregovaraju": Vučić: Nemamo pravo preče kupovine za NIS, ishod o novoj licenci u narednih 48 sati (video)
Blic pre 36 minutajoš 36 povezanih
Mediji: Tramp odobrio mirovni plan u 28 tačaka; Budanov: Rusija planira potpunu okupaciju Donjecka
RTS pre 36 minutajoš 41 povezana
Grupa firmi kupuje ruski udeo u NIS?! Najbliži dogovoru sa Rusima enegetski giganti sa Bliskog istoka
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane