Povezane vesti
Tukao si me i maltretirao mi decu Ana u suzama iznela sav prljav veš iz veze sa Zvezdanom: Haos u beloj kući
Alo 24.02.2023
Ori se Bela kući. Voditelj Darko Tanasijević je nakon povratka sa reklama, najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Ana Ćurčić govori Šarmen i Milici Veselinović da će Anđela Đuričić. Anđela je dobila reč… »
Budem li se zainatila, biće za pet minuta na kapiji Anđela i dalje drži do reči koje je izgovorila Ani, Čurčićeva je…
Alo 24.02.2023
Šok za sam početak. Voditelj Darko Tanasijević ušetao je u Belu kuću te je tom prilikom najavio zadrugarima prvi video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, u kom on njoj zamera način komunikacije za… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 3 satajoš 24 povezane

Tihi junak stravičnog požara u Kočanima; Jovan iz plamena spasao 21 mladu osobu FOTO
B92 pre 31 minutajoš 57 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 6 satijoš 27 povezanih