Povezane vesti
„Marinu su mučili i zaklali, čak su joj i uvo odsekli“: Miloša sopstvena deca izbola, a njegovu partnerku ubili
Nova 24.02.2023
„Nikada u životu je neću preboleti, do sudnjega dana će me boleti njena smrt“, kaže za naš portal Miloš Pavlović (58) iz sela Trešnjevica nadomak Paraćina koga je 5. februara više puta nožem izbo sin Marko P. (22). U prvom delu ispovesti, Miloš je… »
"Mučili su je i zaklali, čak su joj i uvo odsekli": Otac kojeg su deca izbola 41 put, pa mu ubili ženu: "Do sudnjega dana će…
Blic 24.02.2023
„Nikada u životu je neću preboleti, do sudnjega dana će me boleti njena smrt“, priča u svojoj potresnoj ispovesti Miloš Pavlović (58) iz sela Trešnjevica nadomak Paraćina koga je 5. februara više puta nožem izbo sin Marko P. (22), a nakon hapšenja, on je… »
"Utrljao je svoje ruke u moju krv i počeo da se smeje": Potresna ispovest Miloša kojeg je sin ubo 41 put dok je njegova ćerka…
Blic 23.02.2023
- Krenuo sam da bežim kada me je gurnuo niz stepenice, pa nastavio da me bode - kaže Miloš Pavlović (58) iz sela Trešnjevica nadomak Paraćina koga je 5. februara više puta nožem izbo sin Marko P. (22). Nakon hapšenja, Marko je priznao i da je ubio svoju… »
Vesti dana »

'Viđam te češće nego porodicu': Alkaraz ubedljiv protiv Sinera u finalu US Opena
BBC News pre 19 minutajoš 17 povezanih

Stižu pljuskovi sa grmljavinom: Od ovog datuma kiša će da lije u celoj Srbiji
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Danas sve staje: Šta znamo o velikom protestu „Indeks je jači od pendreka“ na koji su pozvali studenti
Nova pre 24 minutajoš 3 povezane

Odlazeće pismo iz Rige: Tri brata, crna mačka i legendarni uživo
BBC News pre 34 minutajoš 4 povezane

Novi razoran zemljotres pogodio Rusiju: Evo gde je bio epicentar
Večernje novosti pre 19 minutajoš 5 povezanih