"Mučili su je i zaklali, čak su joj i uvo odsekli": Otac kojeg su deca izbola 41 put, pa mu ubili ženu: "Do sudnjega dana će me boleti njena smrt"

Blic 24.02.2023
"Mučili su je i zaklali, čak su joj i uvo odsekli": Otac kojeg su deca izbola 41 put, pa mu ubili ženu: "Do sudnjega dana…

„Nikada u životu je neću preboleti, do sudnjega dana će me boleti njena smrt“, priča u svojoj potresnoj ispovesti Miloš Pavlović (58) iz sela Trešnjevica nadomak Paraćina koga je 5. februara više puta nožem izbo sin Marko P. (22), a nakon hapšenja, on je priznao i da je ubio svoju maćehu Marinu M. (50), kao i da je u svemu sa njim učestvovala njegova rođena sestra Milica P. (27).

- Rekao sam mu: „Marko, nemoj sine da me bodeš više“, a on je došao iznad mene i utrljao svoje ruke u moju krv koja je liptila. Stao je iznad mene i počeo da se smeje. Onda se tim krvavim rukama mazao po licu, po očima - ispričao je Miloš. Na pitanje o Marini, ženi koja je preuzela brigu o njegovoj deci nakon što ih je majka ostavila, ženi za koju sam kaže da mu je bila desna ruka, Miloš je briznuo u plač. - U komi sam bio 36 sati, borili su mi se za život.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »